Wij zijn verheugd jullie te kunnen meedelen dat onze kapitein, Steve De Ridder, zonet een nieuw contract tekende bij STVV!

Het stond in de sterren geschreven dat De Ridder, die met het rugnummer 16 speelt, een verlengd verblijf zou tekenen op 16 december.
Sinds zijn zware blessure aan het begin van het seizoen toont onze kapitein scherper als ooit tevoren. Dit bewees hij ondermeer met een pareltje van een afstandsschot in de wedstrijd tegen Standard Luik. Ook zijn leiderskwaliteiten komen uitdrukkelijk naar voren. Met deze nieuwe verbintenis behouden we één van onze leidersfiguren op en naast het veld.

Bedankt Steve, voor het vertrouwen in onze club, regio en stad!

Steve De Ridder: “Ik ben dankbaar voor de kans die STVV mij geeft naar de toekomst toe. Het zal moeilijk zijn om de club terug te betalen. Misschien is het behoud daar een goede kans toe.” (website STVV)
Toch nog een noot van de redactie: hopelijk denkt men nu op Stayen niet dat hiermee de kous af is? Want er moet dringend werk gemaakt worden van versterking in alle lijnen. Hopelijk is de redding inderdaad dichtbij als de nood hoog is.