U bent niet of maar deels gevaccineerd of hebt uw 2de vaccinatie nog geen 2 weken geleden ontvangen én u zou graag een thuiswedstrijd van STVV bijwonen? Dan kan u als supporter een PCR-test laten afnemen zodat u het testcertificaat ontvangt.

Inschrijven voor het testmoment voor de wedstrijd STVV-KRC Genk is mogelijk tem woensdagmiddag 15 september om 16u00 via dit formulier.

PRAKTISCH

  • Locatie: Parochiezaal ‘De Kajaan’  Grevensmolenweg 34 in Sint-Truiden
  • Datum + uur: voor de wedstrijd STVV-KRC Genk gaat de testing door op zondag 19/09 in de voormiddag (meer info ontvangt u via mail)
  • Kostprijs: €10 per persoon. Let wel; u kan deze enkel elektronisch betalen.

TER INFORMATIE:
Als u niet in het bezit bent van 1 van de volgende certificaten, krijgt u GEEN toegang tot het stadion:

1. Vaccinatiecertificaat: minimum 2 weken volledig gevaccineerd zijn;
2. Testcertificaat: negatieve PCR-test (niet ouder dan 48 uur voor aanvang van de wedstrijd) of Antigeen-test (niet ouder dan 24 uur voor aanvang van de wedstrijd);
3. Herstelcertificaat: tussen 10 en 180 dagen na een positieve coronatest;

Dit geldt voor iedereen ouder dan 12 jaar. Je vaccinatiecertificaat kan je downloaden via mijngezondheid.beMijnBurgerprofiel.bemyhealthviewer.be  of via de mobiele CovidSafeBE-app. De app is gratis beschikbaar op iOS en Android. Een papieren versie van je vaccinatiecertificaat aanvragen kan met je rijksregisternummer via een helpdesk van de Vlaamse overheid op het nummer 078 78 78 50 (bereikbaar van 9 tot 19 uur op weekdagen) OF via de website. www.laatjevaccineren.b