Al een tijdje brandde het verlangen om een eigen restaurant uit te baten. We twijfelden dan ook geen moment toen we de kans kregen om van dit prachtige domein iets nog mooiers te maken. Met ’t Huis Zonder Naam werd begin juni 2019 onze droom werkelijkheid.

De verschillende concepten van ’t Huis Zonder Naam bieden voor ieder wat wils. Je kan bij ons terecht voor ontbijt of lunch, maar ook de betere restaurantkeuken bieden we aan in onze open keuken.

Niet enkel binnen zal je kunnen genieten, ook buiten zijn er verschillende troeven die een bezoekje waard zijn. Een dierenpark met o.a. edelherten, uitzicht op de eeuwenoude kapel van Helshoven, speeltuigen voor de kinderen. Hou zeker onze pagina in de gaten voor al het nieuws i.v.m. ’t Huis Zonder Naam.

Wil je graag eens komen proeven? Reserveer dan hier!

Gisteren openden de uitbaters officieel hun zomerbar!! Daar kan je vertoeven met een uniek uitzicht op ons dierenpark en genieten van een lekker drankje of een lekker hapje

’t Huis Zonder Naam pakt uit met een volledig nieuwe, hippe zomerbar! Zin in een verfrissende cocktail en een verfijnd hapje met uitzicht op onze dierenweide en natuurlijke vijver? Kom dan snel langs! Je kan heerlijk genieten op ons grote overdekte terras terwijl de kinderen ravotten op ons houten speeltuig of in onze weidse tuin.
In de nabije omgeving zijn er tal van leuke wandelingen uitgestippeld. Combineer dit met een rustgevende pauze op ons terras!

Morgen, zateredag, kan u in de boomhut van 17 tot 22 uur onze huis dj terugvinden met zwoele zomerbeats!
Let the summer begin !


Helshovenstraat 41,
3840 Hoepertingen
(aan de kapel van Helshoven)

011/19.47.74