Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com)

Greet is ‘The Job Coach’ van Sint-Truiden en omgeving. Met haar 51-jarige leeftijd heeft ze veel levenservaring opgedaan en wilt ze die graag doorgeven. Zij wenst iedereen een ideale loopbaan toe en wil hierbij graag helpen.

Greet Vandevoort is één van de vele meisjes die school heeft gelopen in de Ursulinen te Sint-Truiden. Hierna heeft ze Toegepaste Economie gestudeerd in Antwerpen met als oriëntatie Marketing.

Greet startte haar carrière als RVA stagiaire op de marketing afdeling bij CPC Monda.  Na dat jaar is ze teruggekeerd naar haar Limburgse roots en overgestapt naar Looza in Borgloon. Na diverse overnames kwam het bedrijf in handen van PepsiCo.  Greet heeft hier verschillende marketingfuncties uitgevoerd en kon ook doorgroeien naar een leidinggevende functie. Ze  heeft meer dan 25 jaar ervaring in marketing & sales management functies in de internationale Fast Moving Consumer Goods sector. Daar heeft ze tevens een solide ervaring kunnen opdoen in People Management en kreeg ze de kans om grote veranderingstrajecten te begeleiden.

In 2014 is Greet met haar eerste professionele coachingsopleiding gestart. Ondertussen heeft ze heel wat opleidingen afgerond en is ze gecertifieerd om resultaatgerichte methodes toe te passen. Ondertussen heeft ze reeds meer dan 1.000 coachingspraktijkuren op haar teller staan. Zij begeleidt je bij het maken van de juiste keuze in je loopbaan en gaat samen met je op zoek naar nieuwe ontwikkelingskansen. In 2015 is ze eerst gestart in bijberoep, in april 2017 is ze zelfstandige geworden in hoofdberoep.

Greet Vandevoort kan je terugvinden op 5 locaties: Gingelom, Sint-Truiden, Tienen, Tongeren en Hasselt.

Wat is Jobcoaching?
In haar rol als jobcoach, wil Greet je  graag begeleiden om jouw ideale carrièrepad te ontdekken. The Job Coach biedt resultaatgerichte loopbaanbegeleiding aan individuen die momenteel geen voldoening meer halen uit hun huidige job. In een motiverend traject brengt ze jouw ideale jobomgeving en jouw talenten in kaart, zodat jij het carrièrepad ontdekt waarin je uitblinkt. Voor particulieren biedt ze verschillende gespecialiseerde trajecten aan. We noteren momenteel:

  1. Succesvolle carrièreswitch
    Hier ontdek je jouw talenten & droomjob
  2. Evenwichtige Work-Life balans
    Ontwikkel gezonde grenzen en assertiviteit
  3. Jouw eigen ondernemingstraject
    Word je eigen baas!

Hoe gaat dit tewerk?
Vooreerst heb je een gratis intakegesprek waarbij jouw loopbaanvraag wordt besproken en waarbij wordt nagegaan welk begeleidingsplan voor jou het beste van toepassing is. Ben je momenteel niet tevreden op je werk? Wil je jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt ontdekken ? Wil je zelfvertrouwen en assertiviteit versterken op de werkvloer ? Wil je je eigen baas zijn en bekijken of de uitbouw van jouw zelfstandige activiteit een goede volgende carrièrestap is ?

In samenwerking met de VDAB biedt The Job Coach de mogelijkheid om jouw traject te betalen met loopbaancheques.  Met deze cheques betaalt je slechts 80 euro voor 7 uur begeleiding.

De meeste deelnemers worden doorverwezen door de VDAB, een huisarts of volgen dit alles op eigen initiatief.

Naast bovenvermelde trajecten biedt The Job Coach ook ondersteuning aan via trajecten voor studenten met vragen omtrent studiekeuze, heroriëntering of eerste beroepservaring.

Indien je interesse hebt in een gratis kennismakingsgesprek, dan kan je je gratis aanmelden via www.thejobcoach.be/nl/intake/gvandevoort.

Nog vragen ?   Dan kan je Greet contacteren op +32 471 05 96 67 of gvandevoort@thejobcoach.beThe Job Coach Academy
Naast loopbaancoaching kan je bij Greet ook terecht voor ontslagbegeleiding of outplacement.   En verder ontwikkelt ze – in samenwerking met The Job Coach Academy – ook coaching- en trainingsprogramma’s voor organisaties die een inspirerende werkgever willen zijn tijdens deze periode van grote digitale en menselijke evolutie.

Wilt U meer weten over het aanbod van The Job Coach Academy ?  Contacteer Greet telefonisch op GSM: +32 471 05 96 67 of e-mail: gvandevoort@thejobcoach.be