Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com)

Jolien Lammens is geboren en getogen in Sint-Truiden. Als 30-jarige heeft ze het al ver geschopt. Ze is Yoga-instructrice en klinisch psychologe.

Jolien kan goed met mensen omgaan. Al van kindsbeen af was ze aangesloten bij de Chiromeisjes van Sint-Maarten waar ze in de glorietijden meer dan 150 leden kenden. Jolien houdt van avontuur en is op reis geweest via Eva Daeleman naar Bali waar ze op eigen houtje naartoe is gereisd. Ze is op zoek gegaan naar haar eigen ik en heeft deze reis al goed ingevuld. Ze volgt nog steeds lessen en is blij dat ze mensen helpt hun eigen ik te vinden en hun de positieve kanten van het leven mag meegeven.

Klinisch psychologe
Jolien is afgestudeerd als Master in de klinische psychologie aan de KULeuven.  Sinds 2014 werkt Jolien als psychologe. Het mens-zijn heeft haar steeds geboeid.  Meer specifiek de samenhang van gedachten, gevoelens en gedrag en de manier waarop dit alles elkaar beïnvloedt. Je kunt bij Jolien terecht wanneer je klachten hebt zoals chronische stress, een negatief zelfbeeld, spanningen, angsten, depressieve gevoelens, heftige emoties, een onrustig gevoel, slaapproblemen, vermoeidheid, enz…

Je kunt samen met haar de balans in je leven terugvinden, je eigen ik ontdekken,  je beter leren voelen en zorgen dat er stabiliteit komt in je leven. Ze zorgt dus voor de puntjes op de i.Stro.ohm Yoga – Laat je zachtjes drijven
Veel mensen hebben last van angststoornissen, stress, een burn-out of zoeken naar innerlijke rust. Yoga kan hier een natuurlijke en structurele oplossing voor bieden. Yoga leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen.  Jolien laat je kennismaken met Yoga en begeleid je hierbij om alle aspecten ervan te ontdekken, zodat ook jij meer vrijheid in je leven kunt ervaren. Tijdens haar sessies zorgt ze ervoor dat je balans in het leven vindt.

Zij is yoga-coach en geeft momenteel sessies Yin Yoga. De houdingen die ze aanleert kunnen eveneens thuis geoefend worden. Momenteel vinden deze cursussen zo veel mogelijk buiten plaats, te Sint-Truiden, Oplinter of Zoutleeuw. Andere locaties zijn ook steeds mogelijk.

Filmpje: Yin Yoga Basics

Ze volgt heden een cursus Vinyasa yogateacher training in Gent waardoor ze in de toekomst meer dynamische yogalessen kan geven. Er kunnen ook privélessen gegeven worden, individueel of in groep.

Filmpje: Vinyasa Flow

Toekomst
Jolien wenst graag een geschikt huis en ruimte te vinden in Sint-Truiden waar ze zowel haar praktijk als de yogasessies zou kunnen laten doorgaan. Het ideaal zou zijn dat dit huis bovendien voorzien is van een grote tuin zodat iedereen een bruin kleurtje krijgt bij het volgen van een 10-tal sessies.

Contactgegevens
Yoga teacher en psycholoog Jolien Lammens, e-mail: jolienlammens@hotmail.com Facebook: www.facebook.com/stro.ohmyoga/ website: www.jolienlammens.com/