Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen. Wij gingen heden ten huize van Radoslaw MATUSEWICZ.

Roots
Vandaag stellen we Radoslaw MATUSEWICZ voor. Zoals de naam doet vermoeden, is hij niet geboren in België maar in Polen, nl. in Slupsk. Hij leerde zijn liefde kennen in Sint-Truiden en heeft zich daardoor gesetteld in België. Hij is gelukkig samen met zijn huidige vrouw en heeft een zoontje van 14 jaar. Hijzelf is nu 48 jaar.

Studies en ervaring
Radoslaw heeft technische studies achter de rug en is op 22 jarige leeftijd in Brustem verzeild geraakt. Eerst als toerist, later als Belg. Hij is een fervente sportmotorliefhebber. Helaas door zijn jobs heeft hij deze hobby voorlopig laten vallen.

Hij heeft een 25-tal jaar ervaring in de bouw, voornamelijk bij Baldewijns Bouwmaterialen te Zepperen en Bouwmaterialen Droogmans, nu Bouwpunt Droogmans te Kozen Nieuwerkerken.

Windows Punt BV
Radoslaw vond dat het tijd was om zelf een zaak te starten en startte zijn eigen zaak Windows Punt in 2016. Deze is onlangs op 21/04/2020 officieel omgevormd tot Windows Punt BV.

Windows Punt BV is een bedrijf dat zowel ramen als deuren in pvc, aluminium of hout plaatst zowel voor particulieren als bedrijven in gans België. Zij doen zowel renovaties als nieuwbouw. Het plaatsen van wanden, veranda’s, kleine elektrische en sanitaire aanpassingen horen eventueel ook tot de mogelijkheden.

Het onderscheid met andere grote spelers is dat de prijs laag ligt en dat hij als eigenaar op ieder werf aanwezig is. Hierdoor kan hij de klant rechtstreeks ten dienste staan voor eventuele wijzigingen. Hij werkt samen met grote vertrouwde leveranciers. Momenteel draait zijn zaak goed dankzij de mond-tot-mond reclame. Hij kent bovendien meerdere talen en spreekt vlot nederlands.

Door de corona-crisis heeft zijn zaak 5 weken stil gelegen en heeft hij meer tijd gemaakt voor zijn familie. Radoslaw gaat nu terug van start. Hij heeft enkele werven opstaan, vooral in de regio en gaat zijn Showroom Windows Punt BV op de Luikersteenweg inrichten. Op latere basis zal er ook nog een website komen.

Windows Punt BV is gelegen Luikersteenweg 259, 3800 Sint-Truiden. U kunt hun bereiken via GSM: +32 488 90 02 20 of via e-mail: windowspunt@onet.eu.