Wil je meer te weten komen over het tracéonderzoek voor de fietssnelweg F74 Hasselt – Sint-Truiden? Schrijf je dan snel in voor de online toelichting op dinsdag 13 oktober 2020 om 19u.

Het onderzoek voor de fietssnelweg werd opgestart in opdracht van Departement Mobiliteit en Openbare Werken met als doel om een tracé vast te leggen voor het zuidelijke deel van de fietssnelweg F74 tussen Hasselt en Sint-Truiden. Het huidige tracé op fietssnelwegen.be wordt in deze studie aangevuld met de nieuwe tracés en getoetst op haalbaarheid. Het noordelijke deel van de fietssnelweg tussen Hamont-Achel en Hasselt is reeds grotendeels gerealiseerd. Tijdens deze toelichting wordt de studie op het grondgebied van Sint-Truiden meer in detail besproken, waaronder ook de voorgestelde selectie van de tracévarianten.
Er zal eveneens een participatiemoment worden georganiseerd voor alle geïnteresseerde inwoners in de betrokken steden en gemeenten. De deelnemers kunnen dan aangeven of ze de fietssnelweg zouden gebruiken, welk tracé ze zouden kiezen, etc. Het doorgeven van bepaalde aandachts- of knelpunten op het tracé zal ook een grote meerwaarde betekenen voor deze studie.
Je kan je voor deze online toelichting inschrijven tot en met vrijdag 9 oktober via onderstaande link. Je krijgt vervolgens een bevestigingsmail met de link naar MS Teams waarmee je de toelichting op dinsdag 13 oktober vanaf 19u kunt volgen.

https://www.sint-truiden.be/webinar-fietssnelweg-in-sint-truiden