Vanaf 11 juli altijd prijs met Shop & The City

Algemeen

De stad Sint-Truiden en middenstandsvereniging Shop & The City pakken deze zomer uit met de Formidabele Spaaractie. Vanaf zaterdag 11 juli sparen shoppers in elke winkel punten met de Shop & The City-kaart, 20 punten kunnen ingewisseld worden voor €10 korting.

Wie komt winkelen in Sint-Truiden, kan de hele zomer lang sparen voor extra korting. “Na het succes van de Welkom Terug en Aan Tafel bon, waarmee we respectievelijk handel en horeca een economische impuls gaven, starten we vanaf 11 juli met de Formidabele Spaaractie. Shoppers sparen bij elke aankoop punten met de Shop & The City-kaart. 20 punten kunnen ingeruild worden voor €10 korting”, vertelt Marijn Ghys, Manager van Shop & The City.

“Een dagelijkse aankoop zoals een bezoekje aan de bakker, slager, krantenwinkel of horecazaak levert 1 punt op. Een aankoop in een kleding-, schoenen- of accessoirewinkel wordt beloond met 5 punten. Na 20 punten kan je de korting van €10 verzilveren, hierna vallen de punten terug op nul en kan het sparen opnieuw beginnen. Op die manier motiveren we klanten om meerdere winkels te bezoeken en belonen we hen om steeds voor onze lokale ondernemers te kiezen”.

“De voorbije maanden zijn niet makkelijk geweest voor onze middenstand. Met deze spaaractie steken we een extra budget van €150.000 in onze lokale economie, hiermee genereren we uiteindelijk een klantenomzet van 3 miljoen euro. Een fantastische actie waarmee we mensen aan onze stad en lokale handelaars willen binden”, aldus Jos Pierard, Schepen van Middenstand.

“Deze getrouwheidsbeloning is één van verschillende acties die we met het stadsbestuur nemen in het kader van het herstel van onze lokale economie. In totaal investeren we 500.000 euro. Met de verschillende acties ondersteunen we de lokale economie financieel en haal je er als consument alle voordelen uit. Kortom, een win-win voor allebei”, besluit burgemeester Veerle Heeren.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Is men de Groenmarkt al naar de kl…. aan het helpen?

Het feestgedruis van de opening raast nog door onze hoofden, en met fierheid wandelen we over onze vernieuwd Groenmarkt. Maar blijkbaar niet iedereen. De stad investeerde heel wat geld in de vernieuwing van de Groenmarkt, volgens sommigen te veel, maar dat laten we in het midden. Over het resultaat is …

Algemeen
Het is niet de eerste keer dat deze zaal in opspraak komt

Burgemeester Kristof Pirard reageert op de taferelen die zich in zijn gemeente Heers afspeelden “Boos en vol afschuw kijk ik naar deze beelden. Beelden die duidelijk tonen dat er nog steeds mensen zijn die het niet zo nauw nemen met de opgelegde regels, voor ieders gezondheid. En juist nu, dit …

Algemeen
Fakkeltocht gaat door, maar plaatselijk

Wegens de corona-toestanden was het dit jaar niet mogelijk om onze jaarlijkse Fakkeltocht te organiseren i.s.m. de gemeenten Heers, Gingelom en Sint-Truiden. De afdelingen hebben beslist om ieder hun eigen monumenten te bezoeken om toch de traditie levendig te houden. Hopelijk kunnen we volgend jaar opnieuw onze Fakkeltocht samen met …