Over STVV hebben we ons gisteren al blauw (en een beetje geel) geërgerd voor de tweede wanvertoning op rij. We kunnen dus gerust naar de provinciale reeksen trekken in de overtuiging dat daar meer te beleven valt.

Eerste provinciale
In eerste trok KVV Zepperen-Brustem aan het kortste eind thuis tegen hekkensluiter Herkol. Wat eerst een ambitieuze start leek tegen Herk, begint nu op een afgang te lijken met tweemaal verlies op een rij. Het waren trouwens de eerste puntjes die Herkol verzamelde. FC Alken, ook niet zonder ambitie gestart, staat zeer onverwacht puntenloos laatste. Maar KVV Zepperen-Brustem met slechts één zege en dus drie punten, samen met vijf andere ploegen voorlaatste met 3 punten.

Derde provinciale C
In derde provinciale is er goed nieuws uit Velm waar Nieuwerkerken weliswaar zijn eerste puntje pakte met een knappe 3-3. De buren laten de laatste plaats achter zich terwijl Velm VV op klop blijft, samen met Stevoort, Kortessem en Vechmaal.

Dat Vechmaal ging in Aalst de maat nemen van Sporting met 0-3 en handhaafde zich op kop van de klassering terwijl Sporting Aalst onderaan bengelt op de 12de plaats met 3 punten.

Eerste provinciale dames
In eerste provinciale bij de dames boekte STVV A een eerste zege na twee nederlagen. Ze zijn dus eindelijk de nul kwijt, iets wat vijf van de 13 ploegen nog niet kunnen zeggen: zij sluiten het klassement puntenloos af.

Tweede provinciale dames
In tweede provinciale bij de dames lijken de cijfers wel op mekaar maar verschillen enorm. Sparta Lille (en dat is niet Rijsel) ging af lijk een gieter tegen STVV B: 1-10 werd het daar en de geel-blauwe dames boekten hun tweede zege in evenveel matchen. Minder goed verging het de vrouwen van KVV Zeepperen-Brustem. Zij verloren thuis tegen Bokrijk met het kleinste verschil: 0-1 en blijven in de middenmoot hangen met een winstmatch en een verliesmatch