De viswinkel aan de Vliegveldlaan, de “Vishoeve” is al enige tijd dicht en het pand stond te koop. U is er een nieuwe uitbater: weer een viswinkel, Vis&Versa, waarvan er al een uitbating is in Diest.

“In onze eigentijdse zaak bieden wij u een royaal assortiment verse vis aan uit de Noordzee, uit Nederland, Schotland, Noorwegen, Denemarken en IJsland. Omdat we dagelijks verse aanvoer krijgen, zijn onze producten kraakvers en van topkwaliteit”, lezen we op hun website.
Zo krijgt VIS&VERSA elke dag verse mosselen binnen. Voor die in de toonbank belanden, testen ze die op kwaliteit. Omdat ze niet vasthangen aan één leverancier, maakt dat ze de beste mosselen kunnen aanbieden. Naast verse vis en mosselen vind je ook een uitgebreid assortiment verse schaal- en schelpdieren zoals levende Canadese kreeften, oesters, verse schelpen… Alsof dit niet genoeg is heeft VIS&VERSA ook een uitgebreide keuze aan gerookte producten zoals lang gesneden zalm, forel, heilbot, bakharing, gestoomde makreel…

In de eigen keuken bereidt de chef-kok dagelijks verse soepen, visgerechten, visschotels, salades, tapas en hapjes. Voor uw feesten maakt hij aangepaste koude en warme gerechten op maat. VIS&VERSA Traiteur is dan ook de garantie om uw gasten culinair te verwennen.

We hebben dus opnieuw een tweede viswinkel in Sint-Truiden, en dat is niets te veel!