Wel dominantie maar winst van de Kanaries via owndoelpunt

STVV heeft Westerlo (1B) in een oefenwedstrijd verslagen. Een eigen doelpunt van Keita in de eerste helft besliste de partij.

Westerlo ging vorig weekend nog met 0-6 gaan winnen bij de beloften van KV Mechelen en speelde tegen de Kanaries haar tweede oefenpot van de voorbereiding. Voor STVV was dit al de vierde oefenmatch na Geel, Anderlecht en Beerschot.

Coach Kevin Muscat posteerde mogelijks zijn type-elftal (nu ja) aan de aftrap en liet die elf tot halfweg de tweede helft staan. In die periode domineerden de Kanaries maar scoren bleek net als in de vorige oefenpartijen bijzonder lastig. Het was uiteindelijk een ietwat knullige own-goal van Keita op een voorzet van Colombatto die uiteindelijk voor het enige doelpunt van de match zorgde.

Westerlo stak met dit resultaat zijn ambities niet onder stoelen of banken en STVV etaleerde nog maar eens wat iedereen al weet: er is dringend versterking nodig.

STVV: Steppe – Sankhon (66’ Troonbeeckx), Teixeira (66’ Matsubara), Mmaee, Garcia – Durkin, De Ridder (66’ Lucas), Colombatto (79’ Asamoah), Nakamura (79’ Lee) – Nazon (79’ Balongo), Colidio (66’ Ito).

1 reactie

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Rode Kruis Sint-Truiden breidt wagenpark uit met uw steun

Tuta tuta, heb je het al gehoord? Rode Kruis Sint-Truiden heeft een nieuw wagenpark. Dit wil zeggen dat we niet enkel een nieuwe ziekenwagen, maar ook een nieuwe minibus hebben aangekocht. Dit was nodig omdat de vorige wagens verouderd waren. Dankzij onze vrijwilligers konden we dit project waar maken, zij …

Algemeen
Ook Heers verscherpt de maatregelen

Boven op de coronamaatregelen die gisteren en eergisteren door de Vlaamse regering afgekondigd werden, heeft de lokale veiligheidscel voormiddag nog een aantal bijkomende maatregelen genomen met als doel de verspreiding van het virus zo maximaal mogelijk in te dijken. Alle gemeentelijke activiteiten worden tot minimum 30 november opgeschort. Alle buurthuizen …

Algemeen
Het regent afgelastingen door corona in Wellen

Door de toenemende coronadreiging, zullen verschillende activiteiten helaas niet kunnen doorgaan. We bezorgen je dan ook volgend overzicht: De volgende activiteiten zullen nog doorgaan: – De sportkampen tijdens de herfstvakantie voor kinderen tot 12 jaar. Er wordt aan de ouders gevraagd om de kinderen buiten af te zetten en op …