De horeca is op zoek naar personeel, je leest het echt overal! Om het personeelstekort in de Sint-Truidense horeca aan te pakken, organiseren CVO Cursa, CVO De Verdieping, VDAB en vormingsorganisatie Horeca Forma vanaf oktober 2022 een gratis, praktijkgerichte opleiding tot keukenmedewerker of hulpkok in Sint-Truiden.

Ook de voorzitter van Horeca Sint-Truiden, Koen Francis, staat mee achter dit initiatief. “Ik zet graag mijn schouders onder dit opleidingsproject, omdat onze sector dringend versterking nodig heeft. We leren met plezier de kneepjes van het vak aan, aan gemotiveerde mensen met weinig tot geen ervaring, zodat zij nadien in onze mooie sector aan de slag kunnen.”

Heb je een passie voor koken en wil je hier graag je beroep van maken? Woon je in regio Sint-Truiden en ben je vanaf oktober 2022 beschikbaar? Dan is deze gratis opleiding iets voor jou! Al doende leer je alles over professioneel werken in de keuken. Je rondt de opleiding af met een stage in jouw buurt, om nadien aan de slag te gaan in de lekkerste sector van het land.

Schrijf je snel in via: https://vlaanderen.horecaforma.be/werkzoekendenopleidingen/keukenmedewerker-sinttruiden

Of contacteer Sofie Luyckx via 0496 94 57 21 of sofie.luyckx@horecaformavlaanderen.be