Voor wie The Voice zou gemist hebben is er groot nieuws vanuit Sint-Truiden. Stadsgenote Lisa Lefèvre van de Truiense band Maevis zorgde voor magistrale minuten met het nummer SOS to an angel, oorspronkelijk van The Radios. Lisa zong feilloos en wist met haar stem het publiek en de kijkers binnen de kortste keren helemaal mee te nemen in haar interpretatie van het Radios-liedje. Mathieu Terryn (Bazart) was na enkele seconden al verkocht en drukte zeer gedecideerd op de knop. Nadien draaide Natalia.

Lisa had zes jaar geleden al eens meegedaan met twee andere meisjes en belandde toen in het team van Natalia. Nu komt ze in Team Terryn terecht en dat schept met haar vocale kwaliteiten wel wat mogelijkheden. “We kunnen samen op zoek gaan naar speciale nummers waarin jouw stemkwaliteit tot zijn volle recht gaat komen”, besloot Mathieu Terryn.

Het nieuwe seizoen van The Voice van Vlaanderen ging op vrijdag 30 september van start, met twee nieuwe coaches, namelijk Jan Paternoster van Black Box Revelation en Mathieu Terryn van Bazart. Ook ‘oudgedienden’ Natalia en Koen Wauters keren dit jaar terug als coach, samen met Laura Teroso. Zij kan als vijfde coach kandidaten opvissen. Daarnaast is The Voice tijdens de Blind Auditions en Knock-Outs dit seizoen niet één maar twee keer per week te zien op televisie. Dat is telkens op vrijdag en op zondag.

Lisa was afgelopen zaterdag nog te gast met haar band Maevis om een optreden te verzorgen op het evenement Levensloop in de Veemarkthal

Foto’s © Lisa Lefèvre