“Meet de fitheid van je vijver”

Provincie

De provinciale campagne “Meet de fitheid van je vijver” loopt van 16 mei tot en met 30 september 2018 en roept elke Limburger op om via www.stillewatersdoorgronden.be de fitheid van vijvers te meten.

“De enquête loopt ondertussen twee maanden en de eerste resultaten zijn binnen”, meldt gedeputeerde van Leefmilieu en Natuur Ludwig Vandenhove. Aan de campagne is ook een wedstrijd verbonden met twee verwenweekends langs de Maas als prijzen. De eerste prijs, getrokken door een onschuldige hand, is op dinsdag 10 juli 2018 overhandigd aan Marie-France Laurent uit Sint-Truiden. Zij meldde een poel in de Fruitvallei (Sint-Truiden).

Ludwig Vandenhove benadrukt: “Het is nog niet gedaan. De campagne loopt nog tot einde september en er is nog een mooie prijs voor diegene die de meeste vijvers meldt en daarbij de vragenlijst volledig invult. Ons doel voor deze zomer is 1 000 gemeten vijvers”.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Provincie
Rode Kruis-Vlaanderen opent tijdelijk noodopvangcentrum in Bilzen met 140 verblijfplaatsen

Rode Kruis-Vlaanderen opent midden december een tijdelijk noodopvangcentrum voor verzoekers om internationale bescherming in Bilzen. De organisatie maakt hiervoor gebruik van het voormalig woonzorgcentrum De Ark van Noé. De opening komt er op vraag van de federale overheid, naar aanleiding van het tekort aan opvangplaatsen in ons land. Het centrum …

%d bloggers liken dit: