Wie is Sherlock?

Doorheen de dag ben ik Stephen maar wanneer de zon beneden is, doe ik mijn jas en hoed aan en ben ik Sherlock Planes, reis detective. Afgelopen jaren bezocht ik meer dan 25 landen waardoor ik de tips en tricks van reizen heb leren kennen. De reiskennis die ik opdeed, wil ik graag met jullie delen zodat ook jullie meer kunnen reizen, voor minder geld.

Mogelijk zag je me ook eerder op TVL waar ik een interview gaf over Sherlock.

 

Wat doe ik als reisadviseur?

Jou helpen om goedkoop de wereld rond te reizen in de eerste plaats. Ik zoek goedkope reisaanbiedingen op maat, naar jouw voorkeuren. Wil je naar Bali? Of toch liever naar Corfu? Vertel het me in de vragenlijst die je ontvangt na het boeken van een reispakket samen met je wensen en je budget, en ik ga voor jou op zoek. Bespaar jezelf uren zoekwerk én bespaar honderden €€!

Het zijn vreemde tijden om te reizen, dat geef ik toe. Bij elk reispakket geef ik gratis Covid-19 reisadvies en help ik jou reizen naar groene bestemmingen.

Op mijn Facebook en Instagram deel ik met mijn volgers ook reisaanbiedingen op specifieke datums die ze gratis kunnen boeken. Zo hebben mijn volgers kunnen profiteren van bijvoorbeeld retour vliegtickets naar Ijsland voor 53€, een last minute naar Venetië voor 40€. Volg me op deze kanalen om goedkope vakanties zoals deze in de toekomst niet te missen!

 

Waarom ben ik hier op Truiensnieuws?

Hoewel ik een wereldburger ben geworden, blijf ik nog altijd een rasechte Truienaar in hart en nieren. En wat doet een Truienaar graag? Dzjust, praten.

Ik ga een aantal keren per maand interessante posts delen met jullie met betrekking tot reizen. Dit kan gaan van reistips in het binnen- en buitenland maar ook persoonlijke reiservaringen van mezelf. Om een tipje van de sluier op te lichten, mijn komende posts zullen gaan over mijn recente reis naar Madeira en ik zal je ook 5 redenen geven waarom je soms alleen moet reizen. Hoe dan ook zal je zin krijgen om je koffers te pakken en te vertrekken!

 

Tot binnenkort,

Sherlock.

 

Boven de wolken op bergtop Pico Ruivo op 1862m hoogte in Madeira, 2020.