In december val je in de prijzen in Sint-Truiden! De Truiense handelaars verwennen de shoppers tijdens de eindejaarsperiode met meer dan 1.500 geschenken via de Scan, Scratch & Win-actie.

Wie op cadeautjesjacht komt in Sint-Truiden, wordt deze eindejaarsperiode extra in de watten gelegd door de Truiense handelaars. “Dankzij het digitale kraslotsysteem Scan, Scratch & Win wordt kerstshoppen bij ons nét dat tikkeltje leuker! Als de klant zijn of haar Shop & The City-kaart scant in de winkel, verschijnt er een virtueel kraslot op het scherm. Je komt meteen te weten of je naar huis gaat met een extra geschenkje van jouw favoriete handelaar”, vertelt Marijn Ghys, manager van Shop & The City.

“Deze overkoepelende decemberactie van de handelaars is steeds een groot succes en zorgt bovendien voor een vleugje extra beleving tijdens het winkelen. Ook niet te vergeten, in december maakt één gelukkige shopper kans op een splinternieuwe wagen dankzij het scannen van zijn of haar Shop & The City-kaart. Deze keer verloten we een Nissan Micra van garage Van Mossel-Bruyninx”, aldus Jos Pierard, Schepen van Middenstand

Ook op zondag 15 en 22 december kan je in Sint-Truiden terecht voor je kerstinkopen. De winkels zijn namiddag geopend van 14u tot 18u. Op 22 december vindt namiddag bovendien de kersteditie van de Haspengouw Markt plaats. Naast de traditionele markt op zaterdag, kan je ook die zondag terecht bij de marktkramers voor je boodschappen.

Meer info over de te winnen prijzen vind je op www.kerstronddemarkt.be