• Foto’s ©Truiens Nieuws
De Cohibar en het Heilig Hartplein van Sint-Truiden herleven weer helemaal. Vorig weekend werd de openingsparty een leuk feestje dat gezellig uitliep tot vijf uur ‘s morgens. Ook vanavond is het party time!

Anneleen en Brandon hebben met succes het Truiense nachtleven weer op de kaart gezet. Afgelopen zaterdag werd het openingsfeestje een topparty tot in de vroege uren. “Je kon hier op de koppen lopen en de sfeer zat heel goed”, vertelt Anneleen. “Vanaf nu speelt er elke zaterdag een DJ live vanaf 21 uur ‘s avonds, en elke laatste zaterdag van de maand is er happy hour van 22 tot 23 uur. Ook voor carnaval zijn we helemaal klaar.”

Er waren wat opmerkingen van lezers over het vroege sluitingsuur. “Dat zijn maar richturen. Op vrijdag en zaterdag kan het gebeuren dat we langer open blijven, zeker als er genoeg volk is. En omdat iedereen vorige zaterdag bleef plakken werd het uiteindelijk 5 uur in de ochtend. Dat is voor herhaling vatbaar”, lacht Anneleen.

De Cohibar roept veel herinneringen op bij Truienaren. Na enkele jaren van sluiting is er dus opnieuw leven in de brouwerij.

Lees ook:

Nieuwe uitbaters Cohibar willen terug een bruisend uitgaansleven in het weekend