Nieuws van gisterenavond en vannacht….over de stroompannes, STVV en de burchtloop.
Zondag 12 juni – 7 uur
De STROOMPANNES zijn zo goed als opgelost. In de Frederic de Renesselaan op Terbiest werden 20 woningen getroffen door een stroomonderbreking die maar liefst 7 uren duurde. Vanmorgen om 7 uur was er opnieuw stroom. Iets kortere onderbrekingen waren er te Brustem, zowel op Kapelhof als in de straat Brustem-Dorp. Onze vroege redacteur van dienst woont daar en merkte zelf de stroompanne op om 5.15 uur. Fluvius werd gecontacteerd en schoot onmiddellijk in actie. Officieel is nog niet alles opgelost, maar de buurtbewoners melden ons dat ze terug stroom hebben.
STVV speelde gisterenavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen Zepperen-Brustem. De sportieve wedstrijd eindigde op 2-2. Het bleek trouwens een erg sportieve avond te zijn voor Brustem want er was ook de burchtloop waarbij de deelnemers zowel voor de 100 meter sprint als voor de lange 10 kilometer konden gaan. Onder de lopers een opvallend fit gemeenteraadslid, Jurgen Reniers.
Tenslotte het weerbericht: vandaag is het zonnig en droog. De maxima schommelen rond 23 graden. De wind waait zwak tot matig uit westelijke hoek.
Een fijne zondag gewenst.
(Foto: ©STVV)