Morgen start de uitgestelde soldenperiode in Sint-Truiden met een extra lang shopweekend zodat iedereen veilig de soldenkoopjes kan komen ontdekken.

Shop & The City hoopte de uitgestelde soldenperiode te kunnen aanvatten met een braderieweekend. Door een nieuwe stijging in de coronacijfers bleek dat helaas niet mogelijk. Samen met de winkels werd gekozen om er een extra lang en veilig shopweekend van te maken.

Voor veel winkels start morgen opnieuw een belangrijke periode in dit bijzondere jaar. Na een lockdown en moeizame heropstart hebben veel winkels nog steeds een grote voorraad die liefst nog zo veel mogelijk verkocht geraakt om de schade te beperken. Voor de klanten zullen er alvast bijzondere koopjes te doen zijn. “Het wordt een soldenperiode met meer keuze en grotere kortingen dan ooit”, vertelt Esther Craninx van dameskledingwinkel Calèche.

De organisatie roept op om de veiligheidsmaatregelen ter harte te nemen. Ga alleen op koopjesjacht, vergeet je mondmasker niet, geniet van een soldenperiode zonder de traditionele drukte en trakteer jezelf op iets mooi!  De winkels zullen je in de meest veilige omstandigheden ontvangen en stellen u ook graag al de nieuwe collecties voor.