Titels en medailles voor Truiense Reddingsclub op Belgisch Kampioenschap Open Water

Titels en medailles voor Truiense Reddingsclub op Belgisch Kampioenschap Open Water

Op en rond het meer van Butgenbach werd er stevig gekampt voor de Belgische titels Reddend Zwemmen Open Water. STRC trok met een klein team van 8 personen naar Butgenbach en Mirte S’heeren kon huiswaarts keren met Belgische titels op de 90m beachsprint en de beachflags bij de junioren.

Bij de junioren heren 3 STRCers in dezelfde categorie. Op de swimrace een hele mooie 2de plaats voor Mathijs Vanlaer, gevolgd op de 3de plaats door Aiko Knuts en op de 4de plaats Matisse Croes. In het koningsnummer, de ocean man, behaalde Aiko ook nog een schitterende 2de plaats.

Bij de aflossingen schitterenden zowel de dames als de heren op hetzelfde onderdeel, de rescue tube aflossing. Het damesteam bestaande uit Yana Goossens, Tessy Goossens, Fien Derwael en Mirte S’heeren behaalde na een spannende race de 2de plaats. Het herenteam bestaande uit Aiko Knuts, Geert Knuts, Matisse Croes en Mathijs Vanlaer konden na een intense race beslag leggen op de 3de plaats.

In de overige individuele en aflossingsproeven werden geen podiumplaatsen meer behaald maar team STRC keerde meer dan tevreden terug naar huis. Dikke merci aan onze official Tom, onze helpers en onze supporters waardoor het weer 2 fijne dagen waren.

Foto’s © STRC

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Luister naar TrudoFM