De brief die staat te lezen op de Facebook van Philippe Bormans.

Merci Sint-Truin!

Enorm trots ben ik dat ik mocht meebouwen aan het STVV van vandaag. Een club die klaar is om verder te bouwen op wat de afgelopen jaren werd verwezenlijkt. Persoonlijk kreeg ik de kans door te groeien naar de top. Hier ben ik ex-voorzitters Bart Lammens en de familie Duchatelet enorm dankbaar voor.
Was alles perfect? Zeer zeker niet! Toch staat er een sportief sterk team in een geweldige infrastructuur en professioneel kader. Ook financieel gaat de club erop vooruit.

Dit alles zou niet mogelijk geweest zijn zonder de steun van mijn naaste medewerkers. Hugo, Peter, Nathalie, Christophe, Sven, Veerle, Fio, Alain, Stan, Els en de medewerkers van Stayen,… Stuk voor stuk toppers in hun domein met een geel-blauw hart. Enorm fier ben ik ook op de technische en medische staf die we samenbrachten. Dit is het resultaat van jarenlang streven naar een loyale groep toppers die het belang van onze club vooropstellen. Koester ze! Met deze groep mensen kunnen er nog grootse dingen verwezenlijkt worden!

Naast onze spelersgroep en de verantwoordelijken voor de jeugd wens ik ook de mensen van de pers te bedanken voor de goede samenwerking. En zeker onze vrijwilligers wil ik bij deze niet vergeten. Mijn diepste respect voor de manier waarop zij zich week na week inzetten voor onze geel-blauwe trots.

Vol vertrouwen kijkt deze supporter dan ook de toekomst van STVV tegemoet. Met DMM.com vonden we een overnemer met oprechte bedoelingen en een waaier aan mogelijkheden. Ik wil de ruimte laten aan de nieuwe mensen om hun plannen en ideeën ten volle uit te voeren. In dit opzicht lijkt het mij verstandiger een stap opzij te zetten. Het was een zeer zware beslissing maar dit lijkt me het best voor onze club. De club mag geenszins lijden onder de machtswissel. Daarom zal ik, op afroep, beschikbaar blijven voor het clubbestuur, maar enkel in een rol van extern consultant.

De komende weken en maanden sta ik dus nog ter beschikking van de club. Daarnaast zal ik de beschikbare tijd gebruiken om de mogelijkheden voor mijn verdere toekomst te bekijken en zeker ook wat meer tijd te investeren in mijn vriendin Sarah, vrienden en familie.

Bedankt mooie club waar ik alles aan te danken heb. Tot ziens! Tot op Stayen! #yellowbluearmy