Donderdagavond overlegden CEO Takayuki Tateishi en voorzitter David Meekers via digitale weg met een afvaardiging van misnoegde STVV-fans. “De eerste stap is gezet, hopelijk wordt de daad nu ook bij het woord gevoerd”, besluiten ze voorzichtig

Twee keer kreeg net STVV-bestuur (en wij ook) een open brief van de STVV-fans waarin ze hun ongenoegen uitten over de gang van zaken bij STVV en vooral de slechte resultaten. Ze versierden de tribune opStayen met een zeer duidelijke boodschap, maar het bleef akeling stil van de klant van de geel-blauwe bazen.

Tot donderdagavond dus. Takayuki Tateishi beloofde de STVV-supporters meer uitleg en gaf die ook, samen met David Meekers,  via een videoconferentie van een paar uur. Zowel bij het bestuur als bij de supporters was men achteraf positief over het gesprek.

Zowel Tateishi als Meekers toonden goede intenties en zeiden letterlijk dat een club zonder zijn fans geen club meer is.

Of dat gesprek resultaten gaat hebben? Dat gaan we niet op het veld kunnen zien, want het is nu definitief: STVV moet niet richting Moeskroen trekken vo0r zijn wedstrijd van zondag, want die werd uitgesteld. En het zou nog wel eens langer kunnen duren als de regering vandaag een algemene lockdown uitvaardigt.