Wie wilt er onze Truiense Daphné Nivelles ontmoeten? De 20-jarige studente Orthopedagogie is de geknipte kandidaat om Sint-Truiden en Limburg te vertegenwoordigen voor de verkiezing van Miss Limburg, de voorronde voor Miss België.

Als je de foto’s van Dapné bekijkt op Facebook of Instagram, dan moet je zeker niet twijfelen dat ze een grote kanshebber is om deze Miss Limburg verkiezingen te winnen. Wij zijn er alvast van overtuigd dat ze nog veel mooier is in het echt.

Paardenliefhebster
Daphné houdt van uitdagingen. Zo heeft ze al van kindsbeen af (6 jaar) dressuur gegeven aan haar eigen paard Eda. Helaas werd het paard getroffen door een ziekte waardoor ze de paardendressuur moest laten vallen. Zij helpt haar paard nu met de verzorging en revalidatie. Het paard is haar toeverlaat en heeft haar laten nadenken over nieuwe uitdagingen zoals Kandidate Miss Limburg.

Daphne en haar paard Eda

Stimilator
Tijdens haar vakanties heeft Daphné de kans gekregen om allerlei programma’s met verschillende activiteiten voor kinderen met beperking uit te werken. Zij wenst echter het woord beperking niet te gebruiken omdat ze vindt dat niemand een beperking heeft. Er zijn enkel kleine verschillen  Zij heeft gedurende de zomervakantie met een team klaargestaan om deze kinderen te animeren en een leuke zomervakantie te laten beleven. Daphné wenst graag de toegankelijkheid te bevorderen en kansen te bieden aan iedereen. Ze vindt het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo.

Foto: Kevin Swijsen Photography

Breng een lach in huis
Daphné heeft veel inspiratie en levenservaring opgedaan, die ze graag met iedereen deelt. Een lach toveren is een kleine moeite en een mooi gebaar want wanneer jij lacht, zal een ander lachen en na een tijdje zal iedereen lachen omdat jij gelachen hebt.

Foto: Miss België 2020 Celine van Ouytsel
Juwelen: Victoria Benelux – Haar: In To Hair – Make up: La Beautique – Jurk: Atelier ExC

Schoonheidssalon: La Beautique

Dhanel
De modeboetiek Dhanel Fashion die gelegen is in de Jan van Xantenlaan 14 te Sint-Truiden wordt uitgebaat door de moeder van Daphné. De foto’s op haar facebookpagina worden regelmatig gepresenteerd door onze Miss-kandidate Daphné. Zij is tevens mede-eigenaar. Je vindt haar ook terug op de instagrampagina Dhanel Fashion

©Mediahaspengouw.be – Daphne Nivelles – Kasteel van Ordingen

Miss Limburg
Daphné: ‘Je bent sterker dan je denkt! Bezit je emoties, bezit je intelligentie, bezit alles wat je bent en wees niet bang om te laten zien hoe sterk je bent. Soms weet je pas wat er in je omgaat als de omstandigheden zich voordoen. Zie de wereld onder ogen met opgeheven hoofd en draag het universum in je hart.’

De finale van Miss Limburg zal plaatsvinden op 27 september 2020.

Stem op Daphné Nivelles
Indien je wenst te zorgen dat onze Truiense – Limburgse – Belgische Daphné Nivelles het Kroontje van Miss Limburg moet dragen, kun je voor haar stemmen door een SMS te sturen naar 6665 en MLI16 in te tikken. Een berichtje kost €1 maar we krijgen er ook veel voor terug. Je kunt ook stemmen via app: Daphné Nivelles Iedere stem brengt haar dichter bij de Kroon. Je kunt meerdere stemmen aan haar geven.

Contactgegevens
Facebook: Miss Limburg 2021 Daphné NIvelles
Instagram: Daphné Nivelles
Miss Belgium: www.missbelgium.be/nl
App Miss Belgium: https://app.missbelgium.be/vote/Provinciaal2021/MLI16