Op 1 maart is het zover. De elektrische Fatboy komt naar Wilderen.

E-Scooterverhuur Wilderen gaat zich vestigen aan de Wimbledon, het tenniscenter waar sinds kort ook 4 padel banen zijn bijgekomen, de buurman van de bekende toeristische trekpleister, Brouwerij & Distilleerderij Wilderen waar bier en spirit lovers hun gading vinden.

Wie wenst er niet te rijden met een geruisloze Fatboy die start met een sleutel of een afstandsbeniening en één draai? En… heb je gezien hoe stoer deze Fatboy eruitziet? Stel u voor dat je hiermee mag rondtouren.

De Fatboy
De Fatboy is een elektrische scooter, B-klasse, die max 45 u/km kan rijden. Hiervoor is een rijbewijs A3 nodig. Door zijn elektrische motor is dit de ideale scooter voor in de stad of het platteland. Ze is muisstil en toch een echte eye-catcher. De chopper-style stuur geeft je de perfecte rij-ervaring. Door het rijden met deze elektrische scooter ben je milieubewust en hoef je dus ook niet te gaan tanken. Met de batterij van de Fatboy kan je ongeveer 80 km rijden afhankelijk van het aantal aaneen lopende kilometer & weersomstandigheden.

De bezielers van E-Scooterverhuur Wilderen zijn Lars Haesen en Jurgen Vandepoel. Zij zijn geen onbekenden in Sint-Truiden.

fatboy-1

©Mediahaspengouw

Lars Haesen
Lars Haesen is gekend van vastgoed, horeca en liefdadigheid (Shopping Park Olen, chaletverhuur, restaurant Paulies, Slices, Slices charity). Hij is ook de kracht achter Glamping Haspengouw. Hier kan je gezellig rond een kampvuur met vrienden en familie vertoeven. Ook een mooie combinatie om te doen met de Fatboy.  Maar dit jaar is de locatie hiervan nog niet bekend…

Jurgen Vandepoel
Jurgen is gekend als zaakvoerder en eigenaar van het Eetcafé Wimbledon.  Het is een gezellige bar waar je iets lekker kunt eten of drinken. Er is ook een leuk terras waar je gezellig kunt ontspannen.

Lars en Jurgen starten vanaf 1 maart met hun E-Scooterverhuur in Wilderen. Het is een grote troef voor het toerisme op de grens van Haspengouw en het Hageland. Er zijn verschillende routes beschikbaar. Wie wilt er niet genieten in de buurt van Wilderen en deze buurt verkennen? U komt toch ook rijden op de Fatboy als een echte Bink! Wees er snel bij en reserveer tijdig.

Contactgegevens:
E-Scooterverhuur Wilderen, Zoutleeuwsesteenweg 120, 3803 Wilderen – Sint-Truiden, 0498 17 56 81, jurgenvandepoel@gmail.com. De zaak zal 7 dagen op 7 geopend zijn en dit van 09u tot 19u.