Een jaar geleden opende SINGH Express SHOP op de Hasseltsesteenweg 68, 3800 Sint-Truiden tegenover sterrenrestaurant De Fakkels haar eerste SHOP. Vanwege het grote succes is er sinds kort een 2e  SINGH Express SHOP geopend op de Vliegveldlaan 60 te Brustem.

In het vroegere kruidenierswinkeltje van Gusta komt nu het nieuwe concept van de SINGH Express SHOP. Het aanbieden van algemene voeding, gaande van diepvriesmenu’s tot snacks en schoonmaakproducten blijft bestaan.  Daarnaast kun je er ook terecht voor loterijproducten, allerlei rookwaren zelfs elektrische sigaretten en benodigdheden, frisdranken, wijnen en sterke dranken, herlaadkaarten, gsm attributen, batterijen en zo veel meer. Om dit te ontdekken, kan je zeker eens langskomen in één van de SINGH Express SHOPS.

Wat de jeugd zeker zal aanspreken is dat je voor al je pakjesdiensten terecht kunt bij één van de SINGH Express SHOPS.
Op de Vliegveldlaan 60 in Brustem kun je voorlopig terecht voor pakketjes van UPS, DPD of PostNL. Op de Hasseltsesteenweg te Sint-Truiden kun je terecht voor pakketjes van UPS, PostNL, B-Post , GLS en DPD. Binnenkort breiden ze deze diensten misschien nog uit. Al deze pakjesdiensten verzameld op 1 adres. Kan het nog beter?

De SINGH Express SHOPS zijn beiden goed gelegen en voorzien van parking.
SINGH Express SHOP, Vliegveldlaan 60 te Brustem  is iedere dag geopend van 08u00 tot 23u00.
SINGH Express SHOP, Hasseltsesteenweg 68 te Sint-Truiden is iedere dag geopend van 08uoo tot 01u00

Waar vind je nog zo SINGH Express SHOPS die tot e koet énde naach open zijn?

Altijd welkom bij onze SINGH Express SHOP!