Reeds meer dan 60 jaar kun je rekenen op Lindebrings voor het afhalen, leveren of plaatsen van ramen & deuren, binnen- en buitenzonweringen, rolluiken, poorten en terrasoverkappingen.

Wie kent er de 29-jarige Talissa Lindebrings nog niet? Ze is zorgkundige van opleiding en is samen met haar neef Didier opgegroeid in het familiebedrijf Lindebrings BVBA … Talissa en Didier zorgen er heden voor dat het familiebedrijf Lindebrings BVBA  voortgezet wordt in de 3de generatie en dat de groei van het familiebedrijf wordt verzekerd.

Om het familiebedrijf te versterken is Talissa verder gaan studeren. Ze is administratief bediende, boekhoudkundige, bedrijfsbeheerder, verkoopster… met als resultaat dat ze nu fulltime ingezet wordt bij Lindebrings BVBA. Samen met een team van een 15-tal personen wordt er gezorgd voor het reilen en zijlen van Lindebrings BVBA.

lindebrings-1

©Mediahaspengouw – Showroom Lindebrings

Ontstaan Lindebrings BVBA
LIndebrings is gestart eind jaren ’50 in de achterbouw van hun woonhuis aan de sporthal van Nieuw Sint-Truiden.  Alles ging toen nog met fiets en kar. Al vlug werd de bouw te klein en was er de verhuis naar de Fabrieksstraat.  Ze hadden een eigen levering- en plaatsingsdienst opgezet, waardoor vele huizen uit Sint-Truiden voorzien werden van materialen van Lindebrings. Iedereen deed beroep op hun voor het afhalen, leveren of plaatsen van glas, plastiek, dakgoten, buizen, ramen en deuren, rolluiken en… het magazijn werd te klein. Een uitbreiding op de Luikersteenweg werd voorzien (nu Napoleon Games Sint-Truiden).  Lindebrings zocht een plaats voor hun wagenpark, materiaal en toonzaal. In 2016 verhuisde Lindebrings BVBA naar hun nieuwbouw op het nieuwe industriezone te Brustem. Het gebouw is voorzien van voldoende parking en is toegankelijk voor iedereen.

lindebrings-3

Lindebrings – Outdoor Living

Ervaring
Reeds meer dan 60 jaar kan je bij Lindebrings BVBA rekenen op het vertrouwen van eigenaars, aannemers en projectontwikkelaars uit Sint-Truiden en omstreken. Dit doen ze door het leveren van goede, persoonlijke service en het aanbieden van een uitgebreid, kwalitatief gamma. Lindebrings BVBA is sterk vooruitgegaan. Het familiebedrijf is meegegroeid met de behoeften van haar klanten. Hun visie is dat uw huis uw thuis is. Hierbij volgen ze de laatste trends en zorgen ze voor een goede service.

lindebrings-2

©Mediahaspengouw – afhaalpunt Lindebrings – wandbekleding

Assortiment
Lindebrings BVBA is de referentie in de regio voor het plaatsen van Ramen en deuren in ALU, PVC en Hout, Binnen zonwering van Luxaflex en Buitenzonweringen – screens  – raffstores, Rolluiken en poorten, terrasoverkappingen, lamellendaken en carports. 

In hun afhaalpunt kan je terecht voor het afhalen van dak en gevelbekleding,  dakgoten en afvoerbuizen, verandaplaten, hout, OSB, keepers en bruggen, ook zijn er Plexi en hardschuimplaten op maat ter beschikking.

talissa-2

©Mediahaspengouw – Afhaalpunt Lindebrings Afdeling goten en buizen

Plaatsing
Bij Lindebrings BVBA kan je rekenen op de ervaren en geschoolde medewerkers die ervoor zorgen dat de plaatsing tot in de puntjes verzorgd wordt.

Uitbreiding
Om de klanten ten dienste te staan wordt het assortiment verhoogd en zal er geïnvesteerd worden in  een extra verdiep van 500m2 in hun huidig complex. Een extra toonzaal van 400 m2 voor o.a. zonwering en terrasoverkapping alsook 100mvoor bureaus en een vergaderzaal zal iedereen ten goede komen.
Ambitie
Door het volgen van de nieuwste technieken en materialen biedt Lindebrings BVBA de klant de laatste nieuwe snufjes. De opvolging in het familiebedrijf is eveneens verzekerd door Talissa en Didier. De laatste ontwikkelingen kun je ook volgen via hun facebookpagina of website. Binnenkort zit de website in een nieuw kleedje….

Wens je graag te genieten van de afhaalservice of eens langs te komen in de showroom? Of heb je een offerte op maat nodig? Of wil je kennismaken met de ervaren plaatsers? Aarzel niet en doe gerust beroep op de diensten van Lindebrings BVBA.

Enkele Filmpjes
Outdoor Living – 
Ramen en deuren – Screendak – overkapping

Contactgegevens
Lindebrings BVBA, Lichtenberglaan 1010, 3800 Sint-Truiden, tel: +32 11 68 35 29, fax: +32 11 67 43 21, e-mail: talissa@lindebrings.be, Website: Lindebrings BVBA, Facebook: Lindebrings BVBA