Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com)

Indien je een jong en dynamische zaak in Vastgoed & Expertise zoekt, dan moet je zeker de 25-jarige Mous Charley contacteren. Hij wenst je graag te helpen met je vastgoed en neemt de ongemakken die hierbij komen kijken uit je handen.

Studies
Charley heeft gestudeerd als landmeter en vastgoed op de Hogeschool te Antwerpen.

Immobiliën
Wie heeft er niet eens zijn huis verkocht of er ééntje gekocht, gehuurd of verhuurd? Charley komt bij u langs om alles van a tot z te regelen.  Dit kan zowel voor uw vastgoed, expertise of rentmeesterschap.

Expertise
Mous Vastgoed & Expertise is klantgericht en staat volledig ten dienste van u voor uw vastgoed. Charley komt bij u thuis voor een  plaatsbeschrijving en waardebepaling. Hij zorgt voor een correcte en marktconforme waardebepaling zodat u zeker bent van de waarde van uw goed.

Rentmeesterschap
Wens je het financiële en zakelijke beheer m.b.t. de verhuur van je onroerende goederen te laten uitvoeren?  Dan ben je op de juiste plaats. Er is een juridisch adviseur in huis, die ervaring heeft op een notariaat.

Juridisch advies
Bij Mous Vastgoed & Expertise kun je ook ten rade gaan voor juridisch advies of het opstellen van huurovereenkomsten, verkoopovereenkomsten, … Ook staan zij je graag juridisch bij in het kader van huurgeschillen, onbewoonbaarverklaringen, vergunningen, erfdienstbaarheden, …

Charley Mous heeft enkele grote troeven in huis. Hij werkt met weinig personeel waardoor hij de kosten kan drukken en volledig klantgericht kan werken. Hij heeft meer dan 5 jaar ervaring en kennis opgedaan in een zakenkantoor – immobiliënmaatschappij, komt ter plaatse voor het vastgoed en werkt alle dossiers tot in de puntjes af.

Je kunt altijd een berichtje laten als je met vragen zit, iets zoekt of wenst te verkopen. Charley Mous Vastgoed & Exptertise staat er tenslotte voor u en een goede klant is onze beste mond op mondreclame.

Contactgegevens
Mous Vastgoed & Expertise, Kazelstraat 4 Bus 201, +32 496 47 03 13, info@mousvastgoed.be, www.mousvastgoed.be, www.facebook.com/MousVastgoed