Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com)

An Wauters is een 40-jarige gehuwde onderneemster die geboren is in Sint-Truiden, woonachtig te Nieuwerkerken en 2 liefdevolle kinderen ter wereld heeft gebracht. Haar opa, is vorig jaar overleden, woonde een straat verder en was nog één van de enigen die met een boerenpaard het veld opging. We moeten dus niet ver op zoek gaan vanwaar An de liefde voor paarden heeft gevonden. Sinds haar 16e had ze een eigen paard gekregen en heeft momenteel voor haar coaching 4 paarden in dienst. Haar eigen kinderen hebben ervoor gezorgd dat An zelf op verkenning is uitgetrokken en nieuwe uitdagingen is aangegaan.

An doet sinds 2019 aan loopbaanbegeleiding, life coaching, coachen met paarden, helpt u uit uw stress of burn out situatie en begeleidt op maat. Zij helpt bij uw persoonlijke groei en geeft ieder een mooie rugzak mee. Daarenboven is ze sinds kort chapter director geworden bij BNI Blossom.

©Mediahaspengouw

Business Network International – BNI Blossom
BNI Blossom is een sterk groeiende zakelijke netwerkorganisatie in Sint-Truiden die regelmatig bijeenkomt in de Fwajee, Plankstraat 18 te Sint-Truiden. De leden zijn professionals die elkaar helpen om hun bedrijf te laten groeien. Wekelijks komen er wereldwijd duizenden mensen samen, leden ontmoeten andere vertrouwde ondernemers om langdurige relaties op te bouwen en elkaar kwalitatief goede aanbevelingen te geven. Zo hebben leden o.a. toegang tot verschillende zakelijke trainingen en de mogelijkheid om te netwerken en zaken te doen met honderdduizenden BNI-leden wereldwijd. An is chaptor director voor Sint-Truiden en helpt samen met een heel team de lokale economie te versterken en te laten groeien in de ganse regio.
Contactgegevens BNI Blossom
http://bni-limburgturnhout.be/nl/index, www.facebook.com/BNISinttruiden/

©Mediahaspengouw

Coaching – An Wauters Delighted
Bij An kan je terecht voor een unieke vorm van coaching en persoonlijke groei. Ze begeleidt personen in hun persoonlijke ontwikkeling en samen met haar paarden ga je het waardevolle in het leven ontdekken en versterken. Coach An leert je hoe je hoofd en hart moeiteloos kunnen samenwerken om je doelen te bereiken. Met alle ervaringen en bijzondere momenten met de paarden krijg je een grote rugzak mee waardoor je het leven door een andere bril gaat bekijken en gewapend bent om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Je mag An steeds contacteren als je met vragen zit.
Contactgegevens An Wauters Delighted
An Wauters, Opperstraat 56, 3850 Nieuwerkerken, 0498 86 08 76, anwauters@be-delighted.be, www.be-delighted.be, www.facebook.com/anwautersdelighted/.