Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com).

Het is algemeen geweten dat er grote nood is aan kinderdagverblijven in Sint-Truiden. Niet getreurd, Joelika en Astrid starten op 18 januari 2021 op de Naamsesteenweg 11 te Sint-Pieter Sint-Truiden kinderdagverblijf: Crème Crèche.

Joelika Debruyn is afgestudeerd als kleuterjuf en heeft reeds jaren ervaring met het omgaan met kinderen. Na haar studies heeft Joelika een 3-tal jaren gewerkt bij patisserie Verboven en is ze tot heden actief als nanny. Ze heeft eveneens ervaring opgedaan bij haar moeder die werkzaam is in de kinderopvang bij De tantekes van Klim-op

Astrid Jansens is afkomstig uit Bevingen en is een bezige bij. Astrid was actief lid bij de Chiromeisjes Sint-Marten en heeft er ook gedurende enkele jaren gefungeerd als leidster. Zo is ze ook niet weg te denken uit het verenigingsleven in Bevingen. Astrid is afgestudeerd in de jeugd- en gehandicaptenzorg. Momenteel is ze net als Joelika actief als nanny.

Crème Crèche voorziet opvang voor 18 baby’s of peuters van 0 tot 3 jaar en zal tijdens de schooldagen geopend zijn van 6u30 tot 18u30. De kindjes zullen zeker niet met een lege maag naar huis gaan, er worden warme maaltijden voorzien. Indien ze moe zijn, mogen ze lekker uitrusten in hun vernieuwde slaapgelegenheid en… ontspanning wordt voorzien.

Heb je nog een baby of peuter die geen opvang heeft, dan kun je hier terecht. Wees er dus snel bij… de kinderopvang opent op 18/01/2021.

Contactgegevens
Crème Crèche, kinderdagverblijf, Naamsesteenweg 11, 3800 Sint-Truiden
Astrid Jansens: 0496 37 70 69
Joelika Debruyn: 0478 67 69 29
Infolijn Ferm Kinderopvang: 070 24 60 41