THV Lisse Loos

Ten huize van

Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com)

Lisse Loos is een veelbelovend talent als illustrator en beeldend kunstenaar. Zij is 25 jaar en woonachtig te Pelt.  Lisse heeft een diploma van Master interieurarchitectuur behaald aan de UHasselt en een Master grafisch ontwerp illustratieve vormgeving aan PXL-MAD. Volgend jaar wenst ze graag de educatieve master aan te vatten waardoor ze mag les geven en zichzelf op deze manier kan ontwikkelen door het leren aan anderen en van anderen te leren.

Lisse houdt van vrije illustratieve kunst. In haar werk zien we vitaliteit en verhalen, een dans van chaos en controle. Een tekening maakt ze het liefst op de tast en al spelenderwijs, wat veel ruimte laat voor spontaniteit tijdens het tekenen. Ze moedigt de toeschouwer aan om met dezelfde ongeremdheid naar haar werk te kijken.

Door haar onuitputtelijke nieuwsgierigheid en haar breed interesseveld voelt ze zich in de creatieve sector als een vis in het water. Zij zet zelf haar eigen stempel op haar werk en kijkt er naar uit deze binnenkort te mogen exposeren. Daarbuiten ziet ze toekomst in een eigen atelier en het creëren van een creatieve, inspirerende omgeving voor zichzelf en voor anderen.

Lisse Loos is op zondag 30/08/2020 te bewonderen aan de Academiezaal te Sint-Truiden in het kader van Zin in Zomer (https://www.zininzomer.be/voorstelling/72). Ga tegenover haar zitten en vertel over je mooiste reislandschap. Zij maakt hierover een prachtige illustratie.

Contactgegevens
Lisse Loos, lisseloos@gmail.com, www.facebook.com/lisseloos, www.instagram.com/lisseloos/, www.behance.net/lisseloos

 

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Katja’s Kapoentjes – Zelfstandige onthaalmama

Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com) Zoek je een zelfstandige onthaalmama uit Aalst die als een echte mama voor al haar kindjes zorgt, dan moet je met Katja’s Kapoentjes zijn. Katja Vandersmissen …

Ten huize van
Wouter Survani – dj – zanger – entertainer

Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com) Wens je graag sfeer te brengen in uw evenement, vereniging, bedrijf, zaal, privéfeest, … boek dan eens de echte Vlaamse ambiancemaker en schlagerzanger Wouter Survani. Jeugd …

Ten huize van
1
Daphné Nivelles – Kandidaat Miss Limburg – SMS MLI 16 naar 6665

Wie wilt er onze Truiense Daphné Nivelles ontmoeten? De 20-jarige studente Orthopedagogie is de geknipte kandidaat om Sint-Truiden en Limburg te vertegenwoordigen voor de verkiezing van Miss Limburg, de voorronde voor Miss België. Als je de foto’s van Dapné bekijkt op Facebook of Instagram, dan moet je zeker niet twijfelen …

%d bloggers liken dit: