Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com)

Lisse Loos is een veelbelovend talent als illustrator en beeldend kunstenaar. Zij is 25 jaar en woonachtig te Pelt.  Lisse heeft een diploma van Master interieurarchitectuur behaald aan de UHasselt en een Master grafisch ontwerp illustratieve vormgeving aan PXL-MAD. Volgend jaar wenst ze graag de educatieve master aan te vatten waardoor ze mag les geven en zichzelf op deze manier kan ontwikkelen door het leren aan anderen en van anderen te leren.

Lisse houdt van vrije illustratieve kunst. In haar werk zien we vitaliteit en verhalen, een dans van chaos en controle. Een tekening maakt ze het liefst op de tast en al spelenderwijs, wat veel ruimte laat voor spontaniteit tijdens het tekenen. Ze moedigt de toeschouwer aan om met dezelfde ongeremdheid naar haar werk te kijken.

Door haar onuitputtelijke nieuwsgierigheid en haar breed interesseveld voelt ze zich in de creatieve sector als een vis in het water. Zij zet zelf haar eigen stempel op haar werk en kijkt er naar uit deze binnenkort te mogen exposeren. Daarbuiten ziet ze toekomst in een eigen atelier en het creëren van een creatieve, inspirerende omgeving voor zichzelf en voor anderen.

Lisse Loos is op zondag 30/08/2020 te bewonderen aan de Academiezaal te Sint-Truiden in het kader van Zin in Zomer (https://www.zininzomer.be/voorstelling/72). Ga tegenover haar zitten en vertel over je mooiste reislandschap. Zij maakt hierover een prachtige illustratie.

Contactgegevens
Lisse Loos, lisseloos@gmail.com, www.facebook.com/lisseloos, www.instagram.com/lisseloos/, www.behance.net/lisseloos