Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com)

De 20-jarige Maxiem Merckx is afgestudeerd aan Hasp-o Zepperen in de richting Ondernemen en Marketing en is momenteel laatstejaarsstudent Bedrijfsmanagement keuzetraject KMO & Ondernemen aan de UCLL in Diepenbeek. Daarbuiten is hij actief als voetbaltrainer bij De Dribbelaar VZW en TS-events, als jobstudent bij Aen Tafel, en is Maxiem bovendien één van de drijvende krachten achter de webshop (H)eerlijk Limburgs  waar je overheerlijke streekgebonden producten kunt aankopen van onze plaatselijke handelaars.

VOETBALSTAGES TS EVENTS en VOETBALSCHOOL DE DRIBBELAAR VZW
Maxiem traint jonge voetballers van 5 tot 12 jaar op een creatieve en uitdagende manier waarbij de aandacht gaat naar fairplay, plezier en het prikkelen van motorische en cognitieve vaardigheden. Daarnaast verzorgt hij ook de Limburgse en Vlaams-Brabantse voetbalstages van TS-Events waar kinderen gedurende een 4-tal dagen enorm veel voetbalfun kunnen beleven via allerlei toestellen die ook verhuurd kunnen worden zoals de bumper balls, poolfoot, human soccer table voor tornooivormen, giant darts penalty cup en nog veel meer…

Contactgegevens
Neem deel aan één van de stages van TS EVENTS of huur één van de opblaasbare toestellen op www.tsevents.net/. Of hopelijk zien we elkaar snel op maandag tijdens de trainingen van de Dribbelaar, meer informatie op: voetbalschool.be

AEN TAFEL
Maxiem is een jonge student die graag actief is binnen zijn eigen streek. Om deze reden werkt hij ook als jobstudent bij restaurant Aen Tafel tijdens de weekenden en de vakanties.

De naam ‘Aen tafel’ laat al duidelijk voelen dat je in dit restaurant uitgenodigd bent om lekker regionale producten te eten die met veel liefde en passie bereid worden door chefkok Yves en gastvrouw Jorun. Momenteel gebeurt dit helaas niet ter plaatse, maar kun je er wel genieten van afhaalgerechten, een heerlijk ijsje van hoevemelk uit Gutschoven of je geliefden plezieren met een ontbijtmand in het weekend. Je kunt heden de overheerlijke yoghurt en choco van Aen Tafel exclusief bestellen via de webshop (H)eerlijk Limburgs.

Contactgegevens
Aen Tafel, Cooking & Baking, Luikersteenweg 532, 3800 Sint-Truiden – Engelmanshoven. Om te bestellen, moet je bellen op: 011 18 38 44. Meer informatie op: info@aentafel.be, www.aentafel.beshop.aentafel.be.

(H)EERLIJK LIMBURGS
Tijdens de wintermaanden kan je genieten van originele streekgebonden producten om je een (h)eerlijk feestgevoel te geven in deze eindejaarperiode. Je kunt de streekproducten reeds bestellen vanuit je luie zetel of ze zelf komen afhalen in één van de afhaalpunten. Je moet enkel even surfen naar de webshop (H)eerlijk Limburgs, je keuze maken uit een ruim assortiment en afrekenen. Je kunt elke dag genieten van een ander streekproduct.

Wie wilt er niet eens proeven van lekkere chocolaatjes, bokkenpootjes, speculaas, yoghurt, honing, confituur of siroop… Wie wilt er niet eens het varken uithangen door het drinken van het Kurrebier of zich als een piloot in de lucht voelen met een spookvlieger. Er is een ruime keuze aan alcoholische dranken zoals biertjes, wijnen, gin’s, sterke dranken… hou je liever van niet-alcoholische dranken zoals de heerlijke sappen, limonades, thee, koffie – allemaal uit Limburg- je vindt het er allemaal! En… heb je nog geen glas, ga dan zeker naar de webshop (H)eerlijk Limburgs. Verzamelaars of fijnproevers zijn natuurlijk ook welkom. Daarbuiten zijn er nog samengestelde pakketten met Limburgse streekproducten, zowel voor bedrijven als particulieren. Ideaal om te geven tijdens de feestdagen.

Begin 2021 zal de nieuwe pop-up (H)eerlijk Limburgs in Sint-Truiden starten. Waar deze zal plaatsvinden blijft nog even geheim. Dus, ga nu naar de webshop (H)eerlijk Limburgs en kom begin volgend jaar naar de pop-up store in februari.

U wenst toch ook een eerlijke prijs voor de consument en de producent. Met dit initiatief steunt u onze plaatselijke handelaars en geeft ze door uw aankoop de nodige erkenning voor hun aangeboden producten.

Het initiatief is genomen door Maxiem Merckx, Andries Jacobs, Dyon Gilissen en Cedric Keulen. Zij studeren samen aan de UCCL in Diepenbeek Bedrijfsmanagement keuzetraject KMO & Ondernemen.

Contactgegevens
Maxiem Merckx, 0493 10 67 39. Bezoek onze webshop op webshop Limburgse streekproducten – (H)eerlijk Limburgs, volg de sociale media pagina’s: Instagram (H)eerlijk Limburgs, Facebook Heerlijk Limburgs. Heb je meer vragen, kan je ons altijd bereiken op heerlijk.limburgs@hotmail.com.