Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com)

Wens je graag sfeer te brengen in uw evenement, vereniging, bedrijf, zaal, privéfeest, … boek dan eens de echte Vlaamse ambiancemaker en schlagerzanger Wouter Survani.

Jeugd
Wouter is begonnen als jonge knaap van 16 als dj bij Radio Contact. Hij heeft er met grote dj’s gewerkt zoals Jan Klaroen. In het begin was hij bakken met cd’s aan’t sleuren… later werd hij zelf dj en … zanger. Zijn eerste optredens als zanger vonden plaats in de studentenstad Leuven via Inside Out.

Internationaal
Wouter geniet van internationale bekendheid. Zo was hij eens op vakantie in Oostenrijk en begon samen met plaatselijke muzikanten vrijwillig te zingen en bracht al onmiddellijk ambiance in de keet. Zo gaat hij regelmatig op reis naar LLoret de Mar voor reizen Baus waar hij als dj of zanger optreedt.

Wouter entertaint en zingt solo
Sinds 2014 is Wouter solo beginnen te zingen. Wouter schreef zijn eigen muziekteksten en haalde bekendheid door liedjes als ‘Ik ben Blij’ , ‘Mijn Dromen, ‘Pak Me’, ‘Puur op het Gevoel’, ‘De Zomer in Mykonos’…  Het zijn allen kaskrakers die geschreven zijn uit het diepste van zijn hart. Om zijn oeuvre te kennen moet je maar eens naar één van zijn optredens gaan.

Nieuwe CD
Wouter is volop bezig met zijn nieuwe cd.  Deze komt uit in april van volgend jaar en … wie weet volgt er nog een videoclip. Vorige week heeft hij nog het liedje gelanceerd ‘Dan kijk je in mijn ogen’.Optredens
Ben je zaterdag 14/11/2020 vrij, dan kun je eens naar het Schlagerfeest in Kermt gaan. www.hetschlagerfeestkermt.be/… zolang de kaarten niet uitverkocht zijn…
Zo is Wouter  ook regelmatig te gast in Gasthof Delicia, Reizen Baus,  of ‘t Catarakske.

Traiteurdienst
Een extra troef is dat zijn vrouwtje traiteurdiensten aanneemt en ervoor kan zorgen dat je evenement nog voorzien wordt van lekkere versnaperingen…

Contactgegevens
Om te weten waar Wouter optreedt, kun je steeds zijn Facebookpagina liken en weet je onmiddellijk waar zijn optredens doorgaan. Wens je hem te boeken, dan kan dit eveneens via zijn Facebookpagina.