THV Shahid Imran – Vitavers – Uw horecaspecialist te Schurhoven

Ten huize van
1

Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com)

Wie is Shahid Imran?
Shahid Imran is een 35-jarige man afkomstig uit Pakistan, die sinds 2010 gevestigd is in België. Hij heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in de verkoop van verse voedingswaren te Hasselt. Sinds 21 oktober 2020 is hij gestart met zijn eigen zaak Vitavers te Schurhoven waarbij hij iedereen de beste voedingswaren wilt voorschotelen.

©Mediahaspengouw

Vitavers
Vitavers is gelegen in Schurhoven 14 te Sint-Truiden. Er is gratis parking voor de deur en iedereen wordt er goed onthaald. Maar wat is Vitavers? Letterlijk vertaald: levensvers? Zou het een nieuwe verswinkel zijn in Schurhoven?

Inderdaad, bij Vitavers ben je op het juiste adres voor verse groenten en fruit, salades, sappen, smoothies, pasta’s, kant en klare vers gemaakte gerechten, rauwkost, soepen, fruitkorven, fruitboxen, … Alles op maat van de klant. Hiernaast zijn er nog bepaalde droge voedingsproducten beschikbaar zoals noten en gedroogde vruchten.

Bij deze horecaspecialist is het verse eten een troef, maar er is meer. Bij iedere aankoop wordt er nog een extra meegegeven, dit uit dankbaarheid voor uw bezoek. Leveringen gebeuren ook naar kebabzaken, restaurants, hotels, bedrijven, particulieren…

Heb je al eens gedacht aan een feestje, een barbecue of dergelijke meer? Dan kun je hier de kant en klare slaatjes laten bereiden en leveren. Kom gerust eens langs en geniet van al dat vers.

Bestellingen
Bestellingen kunnen doorgegeven worden via de facebookpagina www.facebook.com/Vitavers, e-mail vitavers3800@gmail.com of in de winkel te Schurhoven.

©Mediahaspengouw

Contactgegevens
Vitavers, Schurhoven 14, 3800 Sint-Truiden, 011 19 55 55, vitavers3800@gmail.com, www.facebook.com/Vitavers.

©Mediahaspengouw
1 reactie

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Ten huize van
THV Luc Janssens – Scouter Luc

Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com) Luc Janssens is een gepensioneerde knaap die school gelopen heeft tot 1970 in Sint-Aloysius te Zepperen waar hij Grieks-Latijn studeerde. Hij diende in het leger van …

Ten huize van
1
THV Jean-Paul Mathijs – Team Hope vzw

Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com) Jean-Paul Mathijs heeft vroeger in het leger gelegen op de Campus Safraanberg, heeft gestudeerd aan de Evangelische Theologische Faculteit Leuven en is nu reeds een 5-tal …

©Mediahaspengouw
Ten huize van
THV Joke Basteyns – Tante Jo

Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (info: robikske@gmail.com) Joke Basteyns is een Truiense prinses die afkomstig is uit de Stokstraat te Zepperen en 37 lentes telt. Ze is getrouwd met de huidige prins carnaval …

%d bloggers liken dit: