Lidar flitst op Diestersteenweg Nieuwerkerken

verkeer

De superflitspaal van onze politiezone, de “Lidar” staat sinds het begin van deze week geposteerd op de Diestersteenweg in Nieuwerkerken.

“Meer dan 50% van de bestuurders rijdt hier sneller dan de toegelaten snelheid van 50 km/u volgens de laatste meting”, aldus de lokale politie.

De bedoeling is niet om te verbaliseren, maar vooral om te sensibiliseren. “Het aantal overtredingen moet omlaag” luidt het nog.

 

bron: Facebook Lokale politie Sint-Truiden-Gingelom-Nieuwerkerken

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

verkeer
Snelheidscontroles in Alken zijn verontrustend. De kas wordt gespijsd

Bij snelheidscontroles in Alken heeft de politie 81 overtreders geflitst in de Meerdegatstraat. Dat is 28 procent van de 288 gecontroleerden. Ook in de Grootstraat was er een controle. Daar reed bijna één op vier te snel: 120 overtredingen op 520 gecontroleerde voertuigen.  

verkeer
2
12-rittenkaart op komst?

Komt er een gratis 12-rittenkaart voor iedere bewoner? Er is een voorstel voorgelegd aan de Raad van bestuur van de NMBS waarbij iedere inwoner van België een gratis 12-rittenkaart kan bekomen. 12-rittenkaart Het product zal de vorm aannemen van een pass op naam en op aanvraag. Deze zal ter beschikking …

Sint-Truiden
Verkeer en veiligheid nav Monumentenrun en Haspengouw Culinair dit weekend

donderdag 5 september 2019 Naar aanleiding van de Monumentenrun en Haspengouw Culinair zijn er dit weekend een aantal specifieke verkeers- en veiligheidsmaatregelen van kracht. Monumentenrun Op zaterdag 7 september 2019 organiseert het stadsbestuur van Sint-Truiden in samenwerking met Koninklijke Tochtgenoten Atletiekclub Sint-Truiden (KTACT) en organisatiebureau YES de 5de Monumentenrun, een …

%d bloggers liken dit: