Benefiet tvv Orde van de Argus

Activiteiten

De Orde van de Argus is al even een gevestigde waarde in de carnavalswereld in en rond Sint-Truiden. Tot enkele weken geleden het noodlot toesloeg. 

Onder invloed van voorzitter Dirk Omloop is “De Orde van de Argus” uitgegroeid tot een standvastige carnavalsgroep, elk jaar opnieuw werd er gebouwd op het jaar voordien.

Maar tijdens één van hun laatste stoeten in Scherpenheuvel kwam er kortsluiting aan hun carnavalswagen en brandde deze zo goed als volledig uit.

Het gevolg is dat de wagen vanaf de chassis volledig opnieuw moet opgebouwd worden. Met de wetenschap dat een carnavalswagen één van de, zo niet de grootste kost is voor een groep, werd al het werk van de afgelopen jaren teniet gedaan.

Daarop hebben “Posterijen“en “Truiensnieuws” de handen in elkaar geslagen om in samenwerking met de carnavalsgroep een benefiet te doen in de vorm van een spaghettidag.

Daarom nodigen we u van harte uit op 8 april ‘s middags of ‘s avonds in de parochiezaal te Engelmanshoven om een heerlijke spaghetti te komen eten en een glaasje te drinken, volledig ten voordele van “De Orde van de Argus”

Een kleine spaghetti kost 7 Euro, een grote spaghetti 10 Euro. Er is ook nog een luchtige chocomousse te verkrijgen aan 3 Euro als dessert.

Hopelijk tot dan!

Klik op de afbeelding voor het volledige formaat.
Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Activiteiten
Technopolis gaat naar school

Technopolis organiseert in de eerste helft van het nieuwe schoojaar een hele reeks workshops en shows voor de scholen rond wetenschap. De scholen kunnen nog steeds terecht bij Technopolis in Mechelen maar kunnen ook ervoor opteren om Technopolis naar school te brengen, nu zeker een aanrader na het stijgend aantal …

Activiteiten
Miljonairsroute – Zaterdag 26/09/2020 – 13u – 16u – Organisatie PVDA Sint-Truiden

Volgens PVDA-Sint-Truiden is er veel geld in de wereld, ook bij ons in Haspengouw. Die rijkdom is alleen slecht verdeeld. De coronacrisis maakt de verschillen tussen rijk en arm nog groter. Om te vermijden dat de coronafactuur op het bord van de werkende klasse belandt, is het nodig dat de …

Activiteiten
Wijndomein Kitsberg stelt haar domein open op 6, 20 en 27 september

Evi en Daniel Medarts-Swerts wilden een eigen wijn van topkwaliteit produceren. In 2008 ging deze droom in vervulling. Ze zijn fier op hun wijngaard en wensen graag uitleg te geven over het ontstaan van hun passie: de wijnteelt. Wens je meer te weten over de teelt en de verwerking van …