De Orde van de Argus is al even een gevestigde waarde in de carnavalswereld in en rond Sint-Truiden. Tot enkele weken geleden het noodlot toesloeg. 

Onder invloed van voorzitter Dirk Omloop is “De Orde van de Argus” uitgegroeid tot een standvastige carnavalsgroep, elk jaar opnieuw werd er gebouwd op het jaar voordien.

Maar tijdens één van hun laatste stoeten in Scherpenheuvel kwam er kortsluiting aan hun carnavalswagen en brandde deze zo goed als volledig uit.

Het gevolg is dat de wagen vanaf de chassis volledig opnieuw moet opgebouwd worden. Met de wetenschap dat een carnavalswagen één van de, zo niet de grootste kost is voor een groep, werd al het werk van de afgelopen jaren teniet gedaan.

Daarop hebben “Posterijen“en “Truiensnieuws” de handen in elkaar geslagen om in samenwerking met de carnavalsgroep een benefiet te doen in de vorm van een spaghettidag.

Daarom nodigen we u van harte uit op 8 april ’s middags of ’s avonds in de parochiezaal te Engelmanshoven om een heerlijke spaghetti te komen eten en een glaasje te drinken, volledig ten voordele van “De Orde van de Argus”

Een kleine spaghetti kost 7 Euro, een grote spaghetti 10 Euro. Er is ook nog een luchtige chocomousse te verkrijgen aan 3 Euro als dessert.

Hopelijk tot dan!

Klik op de afbeelding voor het volledige formaat.