Dit jaar wordt een vreemde kerst. Covid-19 bezorgde veel gezinnen een extra moeilijk jaar. Om ervoor te zorgen dat ook in 2020 niemand vergeten wordt, verdeelde Enchanté 50 kerstpakketten bij gezinnen uit Sint-Truiden. 

Op 21 december waren zij die dat nodig hadden welkom bij OnderOns om een kerstpakket op te halen. De Dienst Integratie contacteerde de liefdadigheidsorganisatie Humanity First van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap en Kaur Gurpreet Nikki van de Sikh-gemeenschap, die samen voor een heerlijke maaltijd en chocolademelk zorgden. De verschillende partners van Enchanté en OnderOns vulden de pakketten aan met fijne cadeautjes en kerstkaarten.

Dit jaar zitten we misschien niet aan dezelfde tafel, maar we eten we wél van hetzelfde buffet, openen samen cadeautjes en bezorgen elkaar mooie kerstwensen. Samen zorgen we voor warmte en verbondenheid, en is dat uiteindelijk niet waar kerst om draait?

Enchanté is een netwerk van hartelijke handelaars, sociale organisaties en sympathieke klanten. Wij helpen mensen die dat nodig hebben met allerlei kleine diensten, door een plek te bieden om even uit te rusten, door een babbeltje te slaan, of door een goede kop koffie uit te schenken. Iedereen is welkom bij Enchanté.