Je hebt ze vast al gespot in de Truiense Rijschoolstraat: de indrukwekkende graffiti op de voorgevel van de oude stadsfeestzaal. Maar wie weet gaat achter deze knappe façade ook jouw nieuwe woondroom schuil … 

  1. Droomlocatie in the middle of everywhere.
    Dankzij de centrale ligging van De Manège ben je onmiddellijk in het bruisende stadshart van Sint-Truiden met winkels, restaurants en het stadspark op wandelafstand. En als je de straat uitwandelt, zit je in een wip in de trein die je naar Hasselt, Genk, Luik of Leuven voert.
Prachtige locatie in het bruisende stadshart van Sint-Truiden

2. Omgeven door groen en een gemeenschappelijke binnentuin.
In De Manège woon je in het midden van de stad, en toch in het groen. Geniet van de ochtendzon op je eigen terras of ga eens picknicken met het gezin in de binnentuin.

Groen, groener, …

3. Gezellige community waar nieuwe buren nieuwe vrienden worden.
Dankzij de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte en knappe binnentuin ontmoet je in De Manège je nieuwe buren wanneer je wil. Sla een praatje met je onderbuurman terwijl je de krant ophaalt of organiseer een gezellige barbecue met alle bewoners. 

Gemeenschappelijke ontmoetingsruimte

4. Bringme-box die pakketjes voor jou aanneemt, ook als je er niet bent.
De slimme Bringme-box van De Manège neemt pakketjes aan én tekent voor ontvangst. Het enige wat jij moet doen, is bevestigen met je smartphone. Zo hoef je je na je uren niet meer te haasten naar een afhaalpunt omdat je een pakketje gemist hebt. 

Handige “Bringme-box”

5. Persoonlijke oase van rust.
Dankzij het open gevoel met veel ademruimte en daglicht kom je heel even op adem voordat de drukte van een nieuwe dag weer losbarst. En die rust herken je ook in de strakke en tijdloze architectuur van het gebouw, waar de panelen een dynamische en speelse toets toevoegen. 

Tijdloze architectuur

6. Betaalbaar wonen voor élk budget.
Bij Steps Real Estate begrijpen we dat je graag investeert in een knap afgewerkt appartement, maar ook in een avontuurlijke reis, diner in een goed restaurant of nieuwe outfit op z’n tijd. Daarom zijn de appartementen van De Manège heel betaalbaar! 

Betaalbaar wonen in een knap afgewerkt appartement

Helemaal overtuigd? Check demanege.be voor meer informatie of neem meteen contact op met Steps Real Estate (info@stepsrealestate.be of 011 22 22 85) of Tineke Van Roey (info@tvrvastgoed.be of 0496 31 83 51).