Museum DE MINDERE neemt deel aan een groot publieksonderzoek in samenwerking met onder andere de universiteit van Antwerpen.

De antwoorden die zij binnen krijgen kunnen een leidraad vormen voor de toekomst van het museum, om nieuwe ‘projecten’ uit te stippelen, om de werking van het museum verder uit te bouwen. Jouw mening  is meer dan relevant, maar hoe meer antwoorden we binnen krijgen, hoe beter.

Vul daarom de enquête in waarvan je de link onderaan vindt. Hiermee doe je DE MINDERE een erg groot plezier. En je moet het niet voor niks doen!

Elke deelnemer die de enquête invult helpt het museum vooruit. Maar er is meer. Door deelname aan deze enquête red je 1m² bedreigd regenwoud via de organisatie World Land Trust. En dat is niet alles! Als deelnemer maak je ook kans op één van de Bongo-bonnen t.w.v. € 250. Je weet op het einde van de bevraging meteen of je gewonnen hebt. Dus: overstelp DE MINDERE met antwoorden, maak vrienden en familie ervoor warm, deel dit artikel op je social media. Kortom, help het enige museum dat onze stad momenteel nog rijk is!

Klik hier om te starten. https://www.cult22.eu/be/9994