Na het bewogen afgelopen jaar heeft iedereen wel nood aan een moment voor zichzelf of juist met vrienden, familie, huisdieren… kortom geliefde personen rondom je. Boxed-Up wil via exclusieve themaboxen dat échte verwenmoment aanbieden.

Het aanbod is uitgebreid: Aperitivo Italiano boxen, een stevige Limburgse of Belgische bierbox, een zoete koffie of chocolade box, moderne home decoratieboxen, spannende crimiboxen en voor je favoriete viervoeter een Kattenkit of Paw Five.

Boxed-Up is één van de negen pop-up stores van de afstudeerrichting KMO-Management aan de Hogeschool UCLL in Diepenbeek. Dit frisse concept is opgericht door de vijf gedreven dames: Pauline Byvoet, Stephanie Moors, Valérie Schols, Margo Swennen en Sofie Tans die vanaf november tot eind februari hun beste beentje voor zullen zetten om er een groot succes van te maken. Boxed-Up werkt enkel en alleen met lokale handelaars om ook deze een hart onder de riem te steken. Daarnaast zal het grootste deel van hun opbrengst verdeeld worden onder 2 Limburgse goede doelen, namelijk Dierenasiel Genk en Fighters against Cancer uit Sint-Truiden.Koop lokaal bij Boxed-Up via www.boxedup.be.

We laten de dames even aan het woord: “Wij zijn de vijf enthousiaste dames achter Boxed-Up! Als eindproject voor onze opleiding KMO & Ondernemen aan de UCLL in Diepenbeek, zijn wij onze eigen pop-up ‘Boxed-Up’ gestart. Ons idee is tot stand gekomen uit onze gemeenschappelijke interesse voor het verwennen van onszelf en anderen aan de hand van leuke cadeautjes. Wat houdt Boxed-Up in? Boxed-Up, de samenstelling van ‘boxen’ en ‘pop-up’ is een concept waarbij ons team zorgt voor een moment van gezelligheid en verwennerij waarnaar jullie elke dag, bewust of onbewust, opzoek zijn. Of het nu een moment voor jezelf, vrienden of familie is, bij ons vind je voor iedere gelegenheid een zorgvuldig samengestelde box! ”

Ben je opzoek naar een cadeau om jezelf te verwennen of toch eerder om je geliefden mee te verrassen, met onze verwenboxen staan wij klaar om jullie verder te helpen.

https://boxedup.be