Negen maanden is parenclub Bornedries in Sint-Truiden al gesloten, maar morgen zijn de leden weer welkom. Niet binnen, wel op de parking waar de Sint chocolade en erotisch speelgoed uitdeelt.

De anderhalve meter afstandsregel nekt het vertier in de Bornedries al sinds midden maart. Om toch nog iets van contact hebben met zijn wekelijkse klanten, schakelt de uitbater Sinterklaas in. Het is de bedoeling om de klanten die nu al maanden niet meer uit kunnen gaan op zondagnamiddag eens even een ludiek verzetje te geven. Bovendien vinden ze zo makkelijker de weg terug eens de lockdown en afstandsregels, die zo nefast zijn voor het sensuele spel, achter de rug liggen.

De leden die flink hun best gedaan hebben en die een mail ontvangen hebben, kunnen zich zondag aanbieden voor een stout geschenkje op de parking. Hij verdeelt hopen chocolade, het perfecte afrodisiacum, en tal van erotische cadeautjes. Alles gebeurt op een coronaveilige manier op de parking. Reservering voor een bepaald tijdslot was wel noodzakelijk, dus zijn jullie waarschijnlijk te laat… In dat geval raden wij u oesters aan, ook lustopwekkend en bovendien nog erg lekker en caloriearm!