Zepperenaar Stijn Forier stelt zijn eerste boek voor: “Laura”.
“Laura” is het eerste deel van een spannende trilogie over de 12-jarige Laura die een geheim met zich meedraagt: door aanraking van een persoon kan ze diens herinneringen herbeleven. Toevallig ontdekt haar BFF Elise dit grote geheim en dat zet hun vriendschap even op het spel. Kort daarna krijgt Laura een bezoekje van twee heren die haar en vooral haar unieke gave nodig hebben. Het vervolg omhelst een geheimzinnige professor, een zoek geraakte formule, geheime achtervolgers in de stad en op kantoor …
Kan Elise Laura’s geheim bewaren? Wat willen de twee geheimzinnige heren precies en kan Laura hen dat geven? En hoe wisten die eigenlijk van haar geheim? En wie is toch die man in het zwart en wat heeft hij met Laura’s geheim te maken? De antwoorden op al deze vragen kom je te weten in het eerste deel van deze trilogie.
Stijn Forier (30/03/1977) is opgegroeid in Bilzen en daarna gesetteld in ons landelijke Zepperen, samen met zijn vrouw, een zoon en twee dochters. Na een mooie carrière als leraar Nederlands, aardrijskunde, Duits werkt hij nu bij een toonaangevende Vlaamse educatieve uitgeverij. Het kriebelde altijd al om te schrijven, maar nu heeft hij eindelijk de moed bijeengeraapt én er tijd voor gemaakt. Het boek (ISBN 9789492887504) telt 194 pagina’s, kost € 19,95 (+ verzendingskosten) en is verkrijgbaar via de auteur (forierstijn@yahoo.com), www.vertelpuntuitgevers.be, bol.com en Standaard Boekhandel.