Op vrijdag 04 maart spelen onze Kanaries om 20u45 tegen KV Mechelen.

Tickets voor deze wedstrijd zijn reeds online te koop. In de STVV Fanshop kan men tickets aankopen vanaf woensdag 09/02/2022. Enkel abonnees en *geregistreerde supporters* kunnen via Mijn STVV tickets aankopen en aan de volgende voorwaarden:

  • max 4 tickets per persoon
  • verplicht invullen van naam, voornaam en geboortedatum van personen waarvoor een ticket wordt aangekocht. Breng daarom steeds een kopie van de identiteitskaart mee van elke persoon die je zal vergezellen tijdens deze wedstrijd als je tickets aankoopt in de STVV Fanshop of aan het loket.

Nog geen MijnSTVV account? Geen nood, maak er snel één aan -klik hier- en volg de richtlijnen zoals weergegeven op onze online webpagina’s als je tickets online wil aankopen. Wij helpen jou dan graag verder via onze hulplijnen.

-Klik hier- alvast voor de laatste update m.b.t. de huidige geldende maatregels en restricties inzake de Corona protocollen die gelden voor het voetbal.

De loketten zijn voor deze wedstrijd gewoon open vanaf 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd.

Wij vragen als club om zoveel mogelijk tickets in voorverkoop aan te schaffen online of via de STVV Fanshop. Op die manier is het gemakkelijk om de Corona maatregelen zo goed als mogelijk te kunnen opvolgen en onze supporters correct te informeren.

Er wordt nog steeds gecontroleerd op een geldig Covid-Safe-Ticket. Breng daarom steeds je geldige QR-code en identiteitskaart mee!

Extra:

  • STVV organiseert een Happy Hour in de Oost- & Noordtribune van 18u45 tot 20u00.
  • Afterparty wordt verzorgd door onze resident DJ’s in de RVUE na de wedstrijd.
  • Kom vroeg en blijf laat!

Opgelet!
Onze abonnees hebben reeds hun verjaardagspakket mogen ontvangen per email. Een van de items in dit pakket zijn de 4 x coupons voor gratis tickets voor één van de volgende 4 x thuiswedstrijden. Houd hier dus rekening mee alvorens tickets op de gewone manier aan te kopen.

*(geregistreerde supporters zijn supporters die reeds een MijnSTVV account hebben en ook tickets of abonnementen aankochten tijdens voorgaande wedstrijden).