Meer dan ooit beseffen we dat deze tijden voor iedereen moeilijk en hard zijn. Vooral na de Pano reportage van het Sint-Trudo ziekenhuis te St-Truiden gezien te hebben, zijn we allemaal zwaar onder de indruk wat er zich allemaal aan de frontlinie afspeelt in de corona-strijd.

Onze bezorgdheid gaat hier vooral uit naar het verzorgend personeel. Hun lef, moed en doorzettingsvermogen inspireerden ons om iets heel speciaal doen. Hoe zullen deze mensen dit verwerken na weken van stress en korte nachten? Hoe kunnen we hen steunen maar vooral: bedanken!

Ons voorstel? Laat ze genieten van een portie frisse zeelucht en ontstressen door natuur, strand en zee!

U, als bedrijf of ondernemer krijgt de kans om het verplegend personeel van Sint-Trudo een hart onder de riem te steken! Koop hier uw voucher aan en sponsor hotelovernachtingen die integraal aan het Sint-Trudo ziekenhuis geschonken worden.

Het bedrag per voucher bedraagt 150 euro, dit bevat 1 overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt plus een loyalty card voor u als koper!

Per 10 vouchers wordt er 1 extra gratis overnachting geschonken door Hotel Astoria De Haan zelf. Het Hotel Astoria De Haan is een riant gebouw in Belle Epoque stijl met zijn imposante hal en bar die uitgeeft op het zonnig terras en tuin.
De 65 ruime kamers genieten elk van een prachtig zicht op “De Concessie” De Haan en zijn gelegen op wandelafstand van het strand.

Ons doel? Al het zorgpersoneel van Sint-Trudo een overnachting schenken! Helpt u ook mee?

info@hotelastoria.be
059 24 24 11
Hotel Astoria – Leopoldlaan 7 – De Haan

 

Meer info. Klik dan HIER.