Ten Huize van stelt mensen voor die een band hebben met Sint-Truiden en hierbij hun vereniging, bedrijf, hobby, … willen delen met anderen (robikske@gmail.com)

Wie is Artak AV
Artak Vasoyan is een 28-jarige kunstenaar uit Armenië die reeds meer dan 11 jaar verblijft in België. Hij heeft technische studies achter de rug, spreekt vloeiend Nederlands en als hobby doet hij aan tekenen. Het tekenen heeft hij meegekregen van zijn moeder die ook tekenaar van beroep Is. Hij is een autodidact in het tekenen..Kunstenaar
Artak is voordurend op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn creatief kunnen heeft geleid tot een onoverkomelijke drang naar perfectie en de schoonheid om zich heen.  Hij is op tocht gegaan langs vele mooie dingen en deelt dit met zijn ervaringen.  Hij legt bepaalde impressies in zijn tekening en kan personen, dieren, schepen, auto’s, als voorwerpen tekenen zonder problemen.

Momenteel werkt hij enkel met potlood en papier. In de nabije toekomst wenst hij zich te verbreden en denkt hij eraan om met olieverf of nieuwe technieken te beginnen. Zijn tekeningen veranderen ook in de tijd. Hij kan het oude met het nieuwe combineren en dit geeft prachtige resultaten.

Sint-Truiden in Progress
Met zijn werk ‘Sint-Truiden in Progress’ wenst Artak AV aan te tonen dat Sint-Truiden vooruitgang wilt. We mogen niet stilstaan, zeker niet in deze tijden. Vroeger waren er koetsen, trams, oude auto’s, de adel in mooie kleding… Hij wilt dat iedereen zijn geluk vindt in Sint-Truiden en de kans krijgt om vooruit te gaan. ‘Sint-Truiden in Progress’.

Contractgegevens
Artak AV, Eynestraat 53, 3800 Sint-Truiden, GSM: +32 488 98 99 64, e-mail: Artak.v@hotmail.com