Uitzonderlijk bezoek in de Trudostad. Hollywoodster Ronn Moss, die van 1987 tot 2012 gestalte gaf aan Ridge Forrester in “Mooi en Meedogenloos”, zal op 12 en 13 april meespelen in het toneelstuk “Brasschaatse huisvrouwen”. Ron (Ridge) is zonder twijfel één van de meest legendarische figuren uit de soap-geschiedenis. Miljoenen kijkers wereldwijd smulden van zijn stormachtige liefdesrelaties met onder andere Brooke en Taylor.

Op uitnodiging van theater De Roxy is Ronn Moss in Sint-Truiden te gast in de hilarische Vlaamse komedie “Brasschaatse Huisvrouwen” van theatergezelschap Het Prethuis. Naast Ronn schitteren onder andere ook Leen Dendievel (“Thuis”, “Café De Mol”), Katrien De Becker (“Thuis”, “Familie”) en Guillaume De Vos (“Familie”).

Het verhaal

Vijf ‘vriendinnen’ (te situeren in hogere kringen) besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een ‘interessante’ gast. Het begon vrij onschuldig met een onbekende spreker die een lezing kwam geven over de helende kracht van geranium-olie, maar sindsdien ging het steeds in stijgende lijn. De ene wil natuurlijk niet onderdoen voor de andere. Vanavond is het de beurt aan Kirsten Godevaart. Ze is in haar nopjes want haar mistery guest, daar kan geen enkele vriendin aan tippen. Eenmaal iedereen gearriveerd en van champagne voorzien beginnen de speculaties. En dan komt het moment suprême; de gast blijkt niemand minder dan Ronn Moss te zijn. Hoewel Ronn geen Nederlands spreekt, zal het publiek hem toch perfect kunnen verstaan.

De laatste tickets voor “Brasschaatse Huisvrouwen” voor dinsdag 12 en woensdag 13 april om 20u15 in de schouwburg van cc de bogaard liggen klaar voor jou. Reserveren kan enkel via De Roxy: www.deroxy.be.