De jonge Rode Duivels spelen op Stayen hun laatste kwalificatiewedstrijd in het kader van het EK 2023. Het Europees kampioenschap voetbal voor jongeren onder 21 jaar zal van 9 juni 2023 tot en met 2 juli 2023 plaatsvinden in Roemenië en Georgië. België verzekerde zich als eerste land van de EK-kwalificatie.

Het team van Jacky Mathijssen is in deze kwalificatiecampagne nog steeds ongeslagen en wil dat graag zo houden. Daarom hopen de Jonge Rode Duivels dat er veel supporters naar Stayen zullen afzakken om hen naar een nieuwe overwinning te loodsen. Bij de selectie speelt ook Ameen Al Dakhil van STVV. Zaterdag 4 juni vanaf 13u30 kunnen fans een praatje slaan met de beloften. Van 14 uur tot 15 uur wordt er getraind. De Jonge Rode Duivels zullen in Sint-Truiden verblijven van donderdag 2 juni tot na de wedstrijd op zondag 5 juni.

Zondag 5 juni om 16 uur start de wedstrijd tegen Schotland. Voor de fans is tribune oost geopend. Tickets zijn online te koop via de website van de federatie en kosten 5, 8 of 10 euro.

Meer info: stvv.com en https://tickets.rbfa.be.