Afgelopen weekend gaven de sportieve clubs weer het beste van zichzelf.

Voetbal

Jammer van KVK Tienen echter, dat in het mannenvoetbal Eerste Nationale van Charlerloi verloor met 2-1. In de tweede afdeling ging SK Tongeren ook al de boot in tegen Lille met 2-0. In de derde afdeling wist KVK Wellen wel te winnen, en dat met 3-4 van Dessel.

In de Limburgse reeks (Eerste) leidt VV Zepperen-Brustem het algemeen klassement na een 2-0 overwinning tegen Meeuwen. FC Alken blijft er hangen op een 11e plaats. Streekgenoot Hoepertingen leidt eveneens het klassement, namelijk dat van Tweede A, met 19 punten.

Basketbal

In het vrouwenbasket wonnen de Dames A van Femina Habac vlotjes tegen Lommel met maar liefst 96-23.

Volleybal

En in het volleybal wisten de Dames A van Cristal Jeval Alken met 3-1 te winnen van Chaumont. Zo sluipen ze dichter bij de top drie van de algemene rangschikking. Bij de Dames B van Cristal Jeval Alken stond er zondagavond veel op het spel. Ze zijn aan een erg knap seizoen bezig zijn. Met 14 op 15 stonden ze naast Dievoc Diepenbeek op een gedeelde eerste plaats. Maar datzelfde Diepenbeek wist de Alkenaren te kloppen met 2-3. In de algemene rangschikking blijft het dus erg spannend. Diepenbeek leidt nu met 16 punten; Alken achtervolgt met 15 punten.

Foto © Femina Habac

Stuur de uitslagen van jouw ploeg door naar info@truiensnieuws.be