VRIJDAG 12 JUNI START ABOVERKOOP BIJ STVV!

Algemeen

Veel van onze fans behoren tot de helden die een positieve impact nalaten tijdens deze crisis. De club is trots op de solidariteit en het geduld dat jij toonde gedurende deze speciale periode.

De afgelopen weken zaten wij niet stil want als trouwe supporter verdien jij het beste. Speciale tijden vragen een bijzondere behandeling! Daarom werkten wij achter de schermen aan een super aanbieding voor onze huidige abonneehouders.

De aftrap van de nieuwe competitie staat gepland op vrijdag 7 augustus. Voor ons het signaal om jou grondig te informeren over de abonnementen van het voetbalseizoen 2020-2021. De gemiste wedstrijd STVV – RSC Anderlecht van 15 maart 2020 wordt verrekend bij het verlengen van jouw abonnement. Maar dat is niet alles! Als huidig abonneehouder geniet je van een abonnement aan super voorwaarden.

Nieuw dit seizoen: Voortaan betaal je tijdens thuiswedstrijden cashless met jouw abonnement. Meer informatie hierover volgt later.

We hopen dat de normale gang van zaken snel terugkeert en dat we op elkaar mogen blijven rekenen in de toekomst. Samen kijken we uit naar een spannend en spectaculair seizoen. Bedankt voor jouw voortdurende steun en begrip. Stay safe!

DE VOORDELEN VAN EEN ABONNEMENT
Een abonnement zorgt voor de voordeligste prijs per wedstrijd

  • Een grote korting op abonnementsprijs van vorig seizoen
  • Voorrangsperiode bij aankoop van tickets voor top- en bekerwedstrijden.
  • Korting op play-off abonnementen
  • Voorrangsperiode aankoop abonnement play-offs
  • Cashless voordelen gedurende het hele seizoen
  • Regelmatige kortingen in de STVV-fanshop
  • Verjaardagspakket

GEREDUCEERDE PRIJZEN
Jouw abonnement geldt enkel tijdens de reguliere competitie. Wanneer de Kanaries play-offs spelen, kan je aan een gereduceerd tarief een nieuw mini-abonnement kopen. Bedrijven met meerdere abonnementen worden persoonlijk gecontacteerd om de abonnementen te verlengen.

BELANGRIJKE DATA OM TE ONTHOUDEN

  • Vrijdag 12 juni– start online abonnementenverkoop
  • Woensdag 1 juli– start abonnementenverkoop in de STVV-fanshop
  • Woensdag 22 juli– einde reservatie periode voor huidige abonneehouders

Jouw zitje van het voetbalseizoen 2019-2020 blijft geblokkeerd tot en met zondag 19 juli. We raden je aan om jouw abonnement voor deze datum te verlengen als je jouw zitje van het afgelopen seizoen wilt behouden.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Een nieuwe wondere wereld wacht op jou!

Ben jij klaar voor een spiksplinternieuwe magische ervaring? Vanaf het begin van de traditionele adventsperiode zijn de zes Kerstmagie-kastelen allemaal in de ban van een volledig nieuw concept. Dus ook in Duras! Dit jaar dompelen we je onder in een wondere wereld voorbij jouw verbeelding. Kerstmagie wordt dit jaar van een …

Algemeen
De eerste competitiedag in provinciale

Een ploeg verdwijnt, Jong STVV, en één ploeg komt erbij, KVV Zepperen-Brustem Dames, zodat het aantal provincialers met 6 op peil blijft. Met dat verschil: de helft van onze provinciale ploegen … zijn vrouwen! Zepperen-Brustem opende in de hoogste provinciale reeks de debatten al op woensdag (wegens het bekervoetbal van …

Algemeen
Gravenhof Zepperen haalt zilver op interclub

Gisteren behaalde stal Gravenhof uit Zepperen een mooie zilveren medaille op de interclub. Vorige jaar waren de ruiters van Gravenhof goed voor brons, dit jaar hebben ze zilver. Een leuke trend, want wat zal het volgend jaar worden? En we mogen zeker niet vergeten dat het Gravenhofteam bestaat uit kinderen. Super …

%d bloggers liken dit: